Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kari siť v I-profilu

Od: dcsport odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

mám dotaz, proč se navařuje kari siť do Iček?

jde mi o to jestli ji mám navařit po celém obvodě

díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč by se měla vařit?

doplněno 05.04.16 19:51:

cicko, to mne nenapadlo...

:)

cicko*

Přece aby ten plot pořádně držel a slepice nenalezly nějakou skulinu k sousedovic kohoutovi!

dcsport
hodnocení

no bylo mi to řečeno projektantem, z mé hlavy to není nicméně už jsem to viděl a ne jednou že se to vařilo

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Tak ty pipiny budou ten nejlepší důvod, proč to udělat. Lidi dělají různé věci. Na jedné soukromé stavbě jsem viděl, jak si tam stavebník naváří 10 roxor jako výztuhu mezi Ičkama. Mastil si to na ně asi po půl metrech. Asi to dělal proto, aby se mu ty traverzy nerozjížděly. Strop měl skládaný z rovných hurdysek. Bez nějakého maltování přímo položený na tu spodní hranu.

Nějak nemám dobré mínění o projektantech. Nebo jsem nějak nepotkal nikoho pořádnýho. Hoši dokážou perlit ve více oborech.

Humbucekere, mám taky podobného projektanta, který razí, "jedině silnou cihlu bez zateplení".

Kolikrát jsme již zbytečně vedli polemiku o hloupostech..

trtr

Zdravím, věřím, že se najdou takový lidé a to až do takového extrému, že nemáte-li cement, použijte sádru. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]