Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gril Weber

Od: samurraj® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den přeji, mám otázečku ohledně grilu. Řešíme s manželkou, že místa ohýnku někde na zahradě bysme opékali na terase, ALE... Velice se mi zamlouvá gril Weber. Stojí asi 3 nebo 4 tisíce, je na grilovací uhlí a zajímá mě, jestli se dá v grilu kromě grilování klasicky opékat buřty. Víte, abych ho téím nějak nezničil. Díky za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mám taky gril weber a rozdělávám v něm oheň ze dřeva a ještě se nijak neponičil mám ho už 7 let

joudic*
hodnocení

0x

ne vubec, jinak Webery jsou velmi kvalitni, ale prectete si urcite recenze treba na heurece az si vyberete nejaky "svuj"typ. Ja si furt kupuju obycejne ktere vydrzi max 1-2 sezony nez shnijou, ale proste mam rad podelne grily a velky rozsah uplacirovani rostu, kdy uhli az moc zhne pro danou fazi peceni masa, ..dokonce letos hodne uvazuji o vlastnim z cihel + betonovy plat a nebo desku udelam pomoci trubek, nebo neco zasuvneho... no zkratka neco takoveho je tomu nejblize goodshomedesign.com/...

na druhou stranu poklop a maso se maji radi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]