Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukapává mi voda na zadní straně toaletní mísy

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

bez přestávky, mohu s tím sam,a něco udělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

chtělo by to vyjmout trubku, vyčistit povrch trubky a díru v porcelánu a vyměnit těsnění kolem trubky. Zkušenější kutil by neměl mít problém. Možná potíž je ale v tom, že na obyčejné vytažení trubky není za mísou dot místa. V tom případě ji budete muset odmontovat i z nádržky.

hodnocení

asi jsem se vyjádřila špatně, ale mě to kape uvnitř mísy, spláchnu, nateče nádržka a pak to pokapává a je to kombík

ladinpraha*

Otevři nádržku a přihni plovák dolů.

doplněno 03.04.16 19:22:

Podle mě to teče spíš přepadem. Ono když se na to sáhne, tak potom pořádně neuzavírá napouštěcí ventil. Ten to obvykle chce pořádně vyčistit.

Takze nam to netesni u vystupu z nadrzky splachovace.
Nekdy staci vycistit plosky od usazenin.

doplněno 03.04.16 20:08:

Myslel jsem vycistit to rucne (rozdelat> vycistit> slozit), rukama.

hodnocení

No to jsem právě udělala, zalila jsem to včra octovou vodou a začlo to kapat, a je tan stejně plno vodního kamene.

hodnocení

0x

Dobrý den.Myslíte někde v těch místech,kde se napojuje na odpad?Já jsem to tam zadělal silikonem.Existuje např.Ceresit CS 25-voděodolný.

hodnocení

0x

no ono by to to chtělo vědět typ záchodu,nejlépe foto,pokud kape neustále tak nebude problém na přítoku ani odtoku(kapala by pouze při spláchnutí) není to kombík a nekape to kolem nádržky?

doplněno 03.04.16 19:36:

Aha,tak zjistěte kterým ventilem to protěká,jestli je v nádržce hodně vody a teče to přepadem tak je to napouštěcí, tam je lépe koupit nový-stojí cca150kč.Jestli protěká i při polovyčním napuštění nádržky tak je špatný vypouštěcí,nevím jaký máte ale někdy pomůže to zminované očištění těsnění a dosedací plochy popř.výměna těsnění

hodnocení

0x

Najděte si služby hodinového manžela.

hodnocení

Kape to při plné nádržce i při poloviční, budu skutečně někoho hledat, tak děkuji moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]