Nejste přihlášen/a.
chtělo by to vyjmout trubku, vyčistit povrch trubky a díru v porcelánu a vyměnit těsnění kolem trubky. Zkušenější kutil by neměl mít problém. Možná potíž je ale v tom, že na obyčejné vytažení trubky není za mísou dot místa. V tom případě ji budete muset odmontovat i z nádržky.
asi jsem se vyjádřila špatně, ale mě to kape uvnitř mísy, spláchnu, nateče nádržka a pak to pokapává a je to kombík
Otevři nádržku a přihni plovák dolů.
Podle mě to teče spíš přepadem. Ono když se na to sáhne, tak potom pořádně neuzavírá napouštěcí ventil. Ten to obvykle chce pořádně vyčistit.
Takze nam to netesni u vystupu z nadrzky splachovace.
Nekdy staci vycistit plosky od usazenin.
Myslel jsem vycistit to rucne (rozdelat> vycistit> slozit), rukama.
no ono by to to chtělo vědět typ záchodu,nejlépe foto,pokud kape neustále tak nebude problém na přítoku ani odtoku(kapala by pouze při spláchnutí) není to kombík a nekape to kolem nádržky?
Aha,tak zjistěte kterým ventilem to protěká,jestli je v nádržce hodně vody a teče to přepadem tak je to napouštěcí, tam je lépe koupit nový-stojí cca150kč.Jestli protěká i při polovyčním napuštění nádržky tak je špatný vypouštěcí,nevím jaký máte ale někdy pomůže to zminované očištění těsnění a dosedací plochy popř.výměna těsnění
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.