Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká plastová okna

Od: terinecka* odpovědí: 5 změna:

Chlapi,poraďte.Zůstaly mi tu nabídky 3 firem,každá s jiným profilem.Dům je velký,takže okna budou drahá.V ceně-demontáž a odvoz starých kastlíkových oken,dovoz,montáž,zednické práce,začištění,parapety venkovní i vnitřní,vchodové dveře se zárubněmi,barva oken-venkovní stranadub,vnitřní strana bílá.

Profil Veka Basic alphaline 5-komor,kování Maco,dvojsklo U-1.0W/m2,146.000,-

Profil Aluplast 5-komor,celoobvodové kování GU,dvojsklo U-1.1W/m2,152.000,-

Profil Rehau Brillant design 5-komor,celoobvodové kování ROTO,křídlová a rámová výstuha z pozinkové oceli,dvojsklo U-1.0W/m2,154.000,-

Je jasné,že je budeme tlačit s cenou dolů,ale máme už jen 14 dní na rozhodnutí.Osobně se přikláním k Rehau,ale co byste zvolili vy?

doplněno 11.08.09 15:24:

Porotýkám,že výběr ze všech firem(asi 12-15) ovlivnila nejvíce cena,kvalita oken,délka záruky na okna a na práci a komunikace s námi,prozatím jen mailově.Jinak okna máme změřeny firmou,která plastová okna montuje,neměřili jsme sami.Pokud by někdo chtěl vědět ty 3 firmy,které tyto profily nabídly a tak postupily do užšího výběru,sdělím toto mailem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne*Já bych se přikláněl také k REHAU.Ta výstuha bude jistě výhodou,máme je také*palec*.Když jsem tu výstuhu vyděl na vlastní oči,vysvětlovali nám,že se dělá převážně jen z "U" a oni mají výstuhu z jeklu.

A s cenou mám též své zkušenosti... :) Po zaměření mluvili o ceně kolem 120.000 kč a konečná,ikdyž přes známého,byla 85.000 kč *ua*

Přeji šťastnou ruku při výběru*placni*

hodnocení

0x

má odpověď zní /Rehau Brillant /

;)

hodnocení

0x

kdo si dneska koupí ledničku třídy "B", každý chce A+, nebo A++

Proč kupujete okna "B"?

terinecka*

A proč myslíte,že Rehau jsou béčka?Která byste mi poradil vy?

samozřejmě jsem to napsal provokativně. U ledničky taky moc nekoukáte jaké má rukojeti, nebo hladkost povrchu, ale na vnitřek a úsporu. (ledničku za pár let vahodíte a koupíte lepší, ale okna...

Nehleďte na okna jen na rám, ale hlavně na sklo.

Třeba s tímto oknem nedostanete dotaci. Jestliže máte poptávku na dvojskla, zkuste poslad poptávku na Limaplast Hodonín, nebo , Slovaktual, nebo ...

ale požadujte skla 4/16/4/16/4 pokovená skla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]