Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod na myčku nádobí

Od: savanah odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte návod na myčku od Kuppersbusch a je to model IG 643.3

děkuji Jitka M.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kačka
doplnit odpověď
hodnocení

0x
A prečo zháňaš návod? Nedali ti ho pri zakúpení myčky? Ak ti ho nedali, požiadaj o to písomne predajňu alebo výrobcu.
petrm*

no,
navod shanime proto ze nam mycku jsme nekupovali my ale puvodni majitel a zustala nam vestavena v kuchynske lince v byte ktery jsme koupili a puvodni majitel je bordelar a ztratil co mohl vcetne toho navodu.

ja osbne jsme psal i na ceskeho dodavatele teto znacky (bohuzel u nas ne zrovna zname, o to to je vyrazne tezsi) a navod k 5 let stare mycce uz proste nemaji udajne kde sehnat. Psal jsme i primo na vyrobce do nemecka ale po nekolika emailech mi do dnesni doby vubec nikdo neodpovedel.

takze proto ... trochu zapeklita situace. samozrejme mycku jsme v zakladu schopni ovladat, o to nejde. ale z jejiho chodu bohuzel nejsou nektere veci znatelne, napr. kdy vlastne prestal myci program protoze mycka se chova tak ze po nejake dobe myti proste prestane cokoliv delat a to na nekolik desitek minut, podle ukazatele na konci programu zrejme neni a ani se nevypne ani neda jinak vedet apod. coz je uznejte sami na ***** takze z mycky vyndavame nadobi dost intuitivne kdyz uzname za vhodne ze se uz dlouho nic nedeje ale nevime jesstli je to spravne. dale presne nevime jak ji udrzovat, jsou v ni nektere veci ktere mi ani lidi co maji taky doma mycku nedokazali vysvetlit. no proste navod by se hodil ...

cyberdave*
tady je bazar, kde ji prodavaji, tak treba maji k ni i navod a zkopirovali vam ho:
ermild.cz/...
petrm*

moc dekuji, je to super, pani mi ho necha okopirovat ;)

mco dekuji za pomoc

lomaks*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Prostoj myčky může být sušení na konci mytí, tak se chová naše myčka, trvá tak 20 min, po dokončení sušení se rozbliká kontrolka, což signalizuje konec programu. Ještě by to mohl být ohřev vody...
savanah

Ano i nas napadlo,ze je to suseni, a trvalo cca 25 min, tak jsme ji proste otevreli tak nejak intuitivne jak uz psal Petr *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]