Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte návod na myčku od Kuppersbusch a je to model IG 643.3
děkuji Jitka M.
no,
navod shanime proto ze nam mycku jsme nekupovali my ale puvodni majitel a zustala nam vestavena v kuchynske lince v byte ktery jsme koupili a puvodni majitel je bordelar a ztratil co mohl vcetne toho navodu.
ja osbne jsme psal i na ceskeho dodavatele teto znacky (bohuzel u nas ne zrovna zname, o to to je vyrazne tezsi) a navod k 5 let stare mycce uz proste nemaji udajne kde sehnat. Psal jsme i primo na vyrobce do nemecka ale po nekolika emailech mi do dnesni doby vubec nikdo neodpovedel.
takze proto ... trochu zapeklita situace. samozrejme mycku jsme v zakladu schopni ovladat, o to nejde. ale z jejiho chodu bohuzel nejsou nektere veci znatelne, napr. kdy vlastne prestal myci program protoze mycka se chova tak ze po nejake dobe myti proste prestane cokoliv delat a to na nekolik desitek minut, podle ukazatele na konci programu zrejme neni a ani se nevypne ani neda jinak vedet apod. coz je uznejte sami na ***** takze z mycky vyndavame nadobi dost intuitivne kdyz uzname za vhodne ze se uz dlouho nic nedeje ale nevime jesstli je to spravne. dale presne nevime jak ji udrzovat, jsou v ni nektere veci ktere mi ani lidi co maji taky doma mycku nedokazali vysvetlit. no proste navod by se hodil ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.