Nejste přihlášen/a.
V prosinci 2014 jsem si zakoupila myčku elektrolux, za 8 měsíců u nás byl opravář a vyměnil těleso, jelikož přestala ohřívat. Za dalšího půl roku myčka opět přestala ohřívat. Opravář mi řekl, že jsem dávala málo soli, že se to nevztahuje na záruku a musím to zaplatit - opět těleso. Je možné, aby za půl roku po opravě zase odešlo těleso? Děkuji.
Osobně bych se hádal - pokud to odešlo a pračka, bojler či další spotřebiče na vodu nemají tento problém s tvrdou vodou, hádal bych se a chtěl od opraváře písemné vyjádření. Jemu třeba zaplatil a vše posílal na firmu -výrobce.
Je možné, že dodal nějaký vadný díl už z výroby... nebo nějakou náhradu. Tyto měněné díly (u čehokoliv) si po každém servisu odeberte. Jsou "opraváři", co si takový díl doma zkusí dočasně opravit a použijí jinde. Byť je tento způsob řešení častý převážně v autoopravárenství, i tady je možná tato varianta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.