Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka elektrolux ESF6535LOW

Od: bozena* odpovědí: 6 změna:

V prosinci 2014 jsem si zakoupila myčku elektrolux, za 8 měsíců u nás byl opravář a vyměnil těleso, jelikož přestala ohřívat. Za dalšího půl roku myčka opět přestala ohřívat. Opravář mi řekl, že jsem dávala málo soli, že se to nevztahuje na záruku a musím to zaplatit - opět těleso. Je možné, aby za půl roku po opravě zase odešlo těleso? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Osobně bych se hádal - pokud to odešlo a pračka, bojler či další spotřebiče na vodu nemají tento problém s tvrdou vodou, hádal bych se a chtěl od opraváře písemné vyjádření. Jemu třeba zaplatil a vše posílal na firmu -výrobce.

Je možné, že dodal nějaký vadný díl už z výroby... nebo nějakou náhradu. Tyto měněné díly (u čehokoliv) si po každém servisu odeberte. Jsou "opraváři", co si takový díl doma zkusí dočasně opravit a použijí jinde. Byť je tento způsob řešení častý převážně v autoopravárenství, i tady je možná tato varianta.

bozena*
hodnocení

Děkuji Vám.

hodnocení

2x
To je nesmysl normálně to měl opravit na záruku
Obrátil bych se bud na jeho nadřízeného nebo bych si stěžoval na zastoupení elektroluxu
bozena*
hodnocení

Děkuji Vám též.

hodnocení

2x

Jsou to podvodníci. Oni vymění celé těleso v řádu několika stovek, a ono stačí vyměnit jenom to relátko, které stojí 40Kč. Dělají to tak, protože jinak je ta oprava vůbec nezajímá.

bozena*
31.03.16 11:26
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]