Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou židli k sezení u PC?

Od: uska* odpovědí: 7 změna:

Ahoj rádcové, potřebovala bych poradit od někoho, kdo v poslední době kupoval kancelářskou židli - křeslo k PC. Co koupit - co nekupovat.

Dnes jsem zjistila, že jsem asi hrozná chuděra, že sedím na prosezené kanc. židli (co posloužila dětem). Je to asi nejstarší kus zařízení mé domácnosti*smich*. Máte zklušenosti s nějakou značkou nebo? Měla by to být židle pro dospěláka vážící ho 60 kg (pokud se židle rozlišují dle váhy). Děkuji za reakce. Uška

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Mám kožené kancelářské křeslo na kolečkách, polohovací sice stálo v akci skoro 5000 ale je super, slouží bez problémů už 12 let. Druhé je křeslo Miamy za necelé 2000, první se polámala páčka na posun dolů a nahoru, jelikož na něm občas sedí kocour, vypadá strašně, každý chlup pochytá. Pro vnučku jsme koupili židli Bravo s područkami asi za 1500,- nestěžuje si.

Šla bych do obchodu a křeslo si vyzkoušela, poseděla si.

planetka*
hodnocení

2x

Koupil jsem v Bazar-Internet za 250Kč+Pošta- zachovalá:Nosnost židle 120Kg.Výška židle je nastavitelná plynovým pístem, opěradlo má nastavitelnou výšku s aretací a hloubku sedu.Jinak doporučují co koupil soused seděl jsem na ni je dobrá: kancelarska-kresla.heurek/...

Jakou židli k sezení u PC?

Koupil jsem za dest Kč židli ze zručené hospody, dřevěnou. Nosnost nemusím řešit, myslím, že židle z hospody jsou nejvhodnější, protože chlapi si na posaz nikdy nestěžují.

hodnocení

0x

Pokud vím, tak váhově se to nerozlišuje, pokud tedy nebudete pro sebe kupovat znovu dětskou :D s obrázky... Spíše jde o ergonomii a podpěru ruky na myši, která by měla být podložená opěrkou a ne volně ve vzduchu.

pt®
hodnocení

0x

Já mám otočné koženkové křeslo s područkama a s nastavitelnou výškou a s vyšší opěrkou zad (i pro hlavu). Pod zadkem berana, za zády berana, z Ikea před pár lety. - pt

trevor*
hodnocení

0x

Doporučuji židle DX Racer. Jsou sice trochu drahé, ale sedí se na nich opravdu parádně :) Jsou velmi odolné a pohodlné

Mám od firmy Spinalis zdravotni-zidle.cz/...

Na cenu se ani nedívejte, ale páteř je mnohem lepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]