Nejste přihlášen/a.
Ahoj, doporučte nástroj či přístroj, pro dokonalé šlechání, míchání či mixování (ruční nebo elektrický), ovšem bez bublin. Chci důkladně míchat tekutiny, gely, krémy tak, aby výsledkem bylo dokonalé rozmíchání ale zcela bez bublin a bublinek. Vyzkoušela jsem toho už hodně ale jsem bezradná. Ať to stojí., co jen to stojí, doporučte prosím něco funkčního.
Vakuum. Míchání už z principu dostává vzduch do míchané suspenze. Je potřeba ho po zamíchání dostat ven. Já používám vacSy koupené v bazaru. Zvládá v pohodě i epoxy (dvousložkové lepidlo) které je poměrně husté.
No, počkejte :D Pokud jsem to dobře pochopila, vacSy funguje na podobném principu, jak ovysavač. Představte si, že máte litr gelu a v celém obsahu jsou bubliny, nejen v horní části u vrchu... To si nedokáži představit, jak se tyhle bubliny "odsají" vždyť by to vcuclo i ten gel samotný a bylo by po všem...bublinách i gelu. Spíš by to chtělo odsát vzduch z mix nádoby nějakým přístrojem a následně až mixovat nebo netuším, ostatně, proto se ptám, protože jsem bezradná a na další chybné pokusy nemám už sílu :D
Když se tak dívám na další informace, Váš tip je asi řešením mého problému, díky moc.
zkuste hotovy produkt prepasirovat, napriklad pres polyesterovou zaclonu za 50kc nebo tvoritko na kremy na dorty apod dle fantazie a tuhosti produktu... Ale nevim proc by na kremy nemel fungovat klasicky nozovy mixer (placate noze u dna)...
preveze ta zaclona je vlastne mikronove sito z umele hmoty, cili hygiena nema kde kulhat, take to pouzivam, vicerym prekladanim a napnutim, treba zasroubovanim do uzaveru s dirou lze vytvorit tak ucinne sito, ze i z kalne vody udelate pruzracnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.