Nástroj pro dokonalé míchání bez bublin

Od: Datum: 28.03.16 11:15 odpovědí: 9 změna: 28.03.16 16:18

Ahoj, doporučte nástroj či přístroj, pro dokonalé šlechání, míchání či mixování (ruční nebo elektrický), ovšem bez bublin. Chci důkladně míchat tekutiny, gely, krémy tak, aby výsledkem bylo dokonalé rozmíchání ale zcela bez bublin a bublinek. Vyzkoušela jsem toho už hodně ale jsem bezradná. Ať to stojí., co jen to stojí, doporučte prosím něco funkčního.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 28.03.16 11:29
avatar

zkuste hotovy produkt prepasirovat, napriklad pres polyesterovou zaclonu za 50kc nebo tvoritko na kremy na dorty apod dle fantazie a tuhosti produktu... Ale nevim proc by na kremy nemel fungovat klasicky nozovy mixer (placate noze u dna)...


doplněno 28.03.16 12:42:

preveze ta zaclona je vlastne mikronove sito z umele hmoty, cili hygiena nema kde kulhat, take to pouzivam, vicerym prekladanim a napnutim, treba zasroubovanim do uzaveru s dirou lze vytvorit tak ucinne sito, ze i z kalne vody udelate pruzracnou

Ohodnoceno: 2x
 
Od: roselin
Datum: 28.03.16 12:34

Takhle by to teoreticky jít mohlo, kdybych použila nějakou tkaninu, velmi jemnou, možná hygiena přípravy by mohla teoreticky pokulhávat. Spíš mi jde o nějaké jednorázové řešení přístrojem, který ví, že od něj očekávám, že výsledek bude bez bublin.

Datum: 28.03.16 11:29
avatar

Vakuum. Míchání už z principu dostává vzduch do míchané suspenze. Je potřeba ho po zamíchání dostat ven. Já používám vacSy koupené v bazaru. Zvládá v pohodě i epoxy (dvousložkové lepidlo) které je poměrně husté.

Ohodnoceno: 3x
 
Od: roselin
Datum: 28.03.16 12:26

No, počkejte :D Pokud jsem to dobře pochopila, vacSy funguje na podobném principu, jak ovysavač. Představte si, že máte litr gelu a v celém obsahu jsou bubliny, nejen v horní části u vrchu... To si nedokáži představit, jak se tyhle bubliny "odsají" vždyť by to vcuclo i ten gel samotný a bylo by po všem...bublinách i gelu. Spíš by to chtělo odsát vzduch z mix nádoby nějakým přístrojem a následně až mixovat nebo netuším, ostatně, proto se ptám, protože jsem bezradná a na další chybné pokusy nemám už sílu :D


doplněno 28.03.16 13:30:

Když se tak dívám na další informace, Váš tip je asi řešením mého problému, díky moc.

Datum: 28.03.16 12:37
avatar

Pomaloběžný hnětač na těsto. Nejlépe s regulací otáček.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: roselin
Datum: 28.03.16 13:00

Co jsem mohla zkusit tyhle přístroje, tak i malé otáčky, jsou stále dost "velké" na to, aby tam bublin bylo požehnaně. Menší otáčky znamenají delší míchání a ty bubliny se tam zase dostanou. Takže ta myšlenka s vakuem bude asi základní správnou stopou.

Datum: 28.03.16 12:50
avatar

Že by podnikatelský záměr? Pochlubte se.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: roselin
Datum: 28.03.16 13:00

Nemám bohužel nic, čím bych se Vám mohla pochlubit.

Datum: 28.03.16 16:18
avatar

Dobrá rada je namíchanou hmotu v uzavřené nádobě zbavit bublin vakuem třeba pomocí vývěvy.Proces proběhne velice rychle.

JABRAKA

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.