Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mohu zelezo natřít místo základní barvou jinou barvou? napřiklad barvou kterou silničáři barví pruhy na silnici?
děkuju za radu
Dobrý den, pokud je ta barva na asfalt určena i na kov, tak ano. Pokud není, tak to raději nedělejte. Možná zvolte variantu 2 v 1 a natírejte barvou na kov, která v sobě základovku obsahuje. Jsou i barvy, které lze použít přímo na zkorodované železo.
Jinak, očištění a odmaštění povrchu je nutné vždy. Zdravím!
Ahoj Jurdo.
Kolegové mají ve svých příspěvcích tak nějak pravdu. Já na už trošku orezlé povrchy používám ty barvy 2-3 v 1. Většinou ty věci natírám tak 3x. Každý si své věci může natírat čím chce a čím, co má po ruce. Né vždy to bude dobře, i když ty nátěrové hmoty budou třeba zadarmo. Navíc vznikne problém v budoucnu, když bude nutné ty nevhodné nátěry odstranit. Tak, co si vybereš za postup?
Ahoj.
Tohle lešení je podobné tomu, co vyráběl Beskydsport už před převratem. Tenkrát to stávalo asi 7800 Kč a dnes na to nestačí 40 litrů. Pokud to není nějaké samodělo, tak je to dobrý. Jen není kompletní. Dole to musí mít dva kusy podvozku spojený trubkou. Na to příjdou do kříže dvě zavětrovací trubky s nasazovacími trubkami na trny toho podvozku. Ten Beskydsport má rozpon 150 cm a výšku dílu 1 metr a dosáhne v kompletním stavu do výšky 8 metrů. Ještě k tomu dodávají dva žebříky a sadu dřevěných podlážek a dva kusy zábradlí. To na snímku je jinak skládaný. Asi to nebude to originální. Když někdo prohlédne sváry a doplní ty závětrné trubky pro každé patro, tak na těch pár metrů by to snad šlo. Nutno spojit i ty dva spodní díly nad kolečkama. Aby se to nerozjíždělo. Dokouknul jsem na ty další fotky. Ten HIT je jiný, ale i když to dělají ,,profíci´´ , ty některé věci mu chybí.
Ahoj, no nevím...určitě nechci udělat něco, co by mi později přidělalo práci.. chtěl jsem si pořídit toto lešení viz. níže...a nastříkat ho barvou, která dobře kryje\dřevo, asfalt po zjištění\.. Je to lešení rámové, bez jakékoliv povrchovky...ale nevím, zdali je to rozumné koupit...průměr trubky 35mm.. síla 2,6mm...a do výšky 6 metrů... nezdá se mi bezpečnost...tak možná natírat ani nebudu... cena je zajímavá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.