Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava žaluzií

Od: dajka® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, máme doma asi 13 let staré žaluzie a ty jsou strašně vyglajdané nebo uvolněné nebo jak bych to napsala. Když mám zataženo třeba u počítače, tak těmi mezerami je dost vidět a jelikož bydlíme na frekventované ulici, tak mám pořád pocit, že k nám někdo kouká a když mi nedávno příbuzná říkala, na co jsem to tam poskakovala, tak toho mám dost. Zkoušela jsem utáhnout ty vodicí silony, nepomohlo, firma, co nám to dělala, zkrachovala a v dalších mi řekli, že by to chtělo celé vyměnit, ale muselo by se vrtat znova do oken, protože už se dělají jiné typy a pak by to bylo vidět.Nedá se to nějak přitáhnout? Děkuji předem za odpověď. Daja.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A čo tak foto,ako to vyzerá,akého sú typu?

hodnocení

0x

Já jsem si jistá, že to opravit nepůjde a když, tak za takové peníze, že se vám oplatí nechat nainstalovat nové. Závěsem byste to vyřešit nemohla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]