Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Opět dotaz pro kutily se zkušeností. Mám horkovzdušnou troubu monetti, která měla zřejmě netěsnost mezi skly dveří. A co čert chtěl, syn si dával ohřívat mléko do mikrovlnky nad troubou a mléko vylil. Nateklo mimo jiné i mezi skla dveří trouby.
Nikde není šroubeček, nikde žádný klips,... Nenašel jsem nic ve smyslu "demontáž skel" - jen se dají vyjmout celá dvířka. Ta skla jsou zřejmě přilepená k rámu a pantům - takže předpokládám, že demontáž znamená rozlepit a slepit.
Máte někdo zkušenost s takovým domácím pokusem? Lze to vyčistit na koleně bez větších rizik?
Fotku zkusím přihodit, jakmile rozchodím aplikaci "samsung kies" - ... nějak to nefunguje .
áha - to mne nenapadlo - jdu rekognoskovat terén... uvnitř nic není, to vím jistě - to madlo mne nenapadlo, zkusím najít nějakou tu "lištu" pro odkrytí a šroubek uvnitř...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.