Nejste přihlášen/a.
Pokud máte teplou vodu přímo z centrálního výměníku, nebude problém. Pokud ale máte plynovou karmu, budete muset zkoušet a pak si zvyknete...nebo používat jen studenou vodu...
A nedívala jste se na toto? Máme v panelákovém bytě v provozu čtvrtým rokem koupelnovevybaveni.cz/... Je skoro stejný i bez dálkového ovládání koupelnovevybaveni.cz/... Namontován na koupelnovevybaveni.cz/... Byli jsme nuceni použít s dálkovým ovládáním ze zdravotních důvodů, ten pevný ovládací panel je trochu schovaný a při problémech s pohybem...
Cena je sice vyšší než vámi vybraná baterie, ale...je to veliký rozdíl při využívání...taky jsme vybírali mezi sprškou a tímto...už bychom neměnili
@martin12345 Tak to se omlouvám, že jsem z vás udělal ženu...jinak jsem chtěl popsat vlastní zkušenost...záleží jen na tom, co je pro vás vhodnější a co si vyberete...
@liduli takže máme stejné zkušenosti...
Záleží na tom, jak dlouho odpouštíte teplou, než má konstantní teplotu. U mě je to hodně dlouho, v řádech desítek vteřin, takže bez termostatické baterie si myslím, že bych nejméně minutu ladil teplotu. Rozhodně jsem však příznivcem těchto zařízení, ale za cenu 5,5 tisíce mi to přijde jako drahá sprška. Já jsem volil bidetové prkýnko COWAY BAS16. Ohřívá si vodu podle nastavení, vyhřívá prkýnko, voda je sterilní díky výměnnému filtru, má umývání "zadní" a "přední - pro ženy". Nemůžu si vynachválit. Cena je sice vyšší, ale nabízí to určitý komfort.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.