Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mokro v lednici

Od: mag12 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám nově vestavěnou chladničku.

Je v běhu cca měsíc, zatím se v ní chladí pouze pár piv, v místnosti je normální teplota cca 20°c.

Na dvou vrchních policích (jsou prázdné) se tvoří voda a to v poměrně velkém množství, během pár dní po setření se voda dostává opět za třetinu police.

Námraza ze zadní stěny odtává normálně do kanálku.

Prosím o radu, kde by mohl být problém.

Děkuji

Mokro v lednici
Mokro v lednici #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Píšete,že je vstavaná.To má aj dekoračné dvere na zakrytie tých normálných? Ak ich má,tak sa pozrite,či tesnenie dobre dolieha.

Souhlasím. Nedovírají dveře.

veronica
hodnocení

0x

Normální jev. Chlad stéká na sklo a v voda se pak sráží na nejchladnějších místech. Dříve, když byl na výparníku pořádný kus ledu, bylo v ledničce pěkně sucho a plíseň neměla šanci.

mag12e
hodnocení

Mě to tedy v takovéto míře normální nepřijde :(

hodnocení

0x

Je to divné, že se voda sráží na skleněných policích. Normálně se sráží na zadní stěně, odkud odtéká dolů a do kanálku. Nejspíše se mýlím, ale příjde mi, že police jsou chladnější, než zadní stěna. Zadní stěna by měla být chladnější. *sok* Lednice má vzadu takové dráty, které fungují jako chladič. Odvádějí teplo. Jak to je řešeno u vestavěné lednice?

hodnocení

0x

A není to tím, že až na ty piva je lednice úplně prázdná? Té vody je tam opravdu hodně.

doplněno 22.03.16 20:00:

Kdepak, machři jsou machři. Je to logické, nedovírají dveře. *palec*

manka8
hodnocení

0x

mám to samé od začátku co jsme jí koupily ,bud mám vše zmrzlé nebo teče ,nebaví mně pořád otáčet teplotou a dveře dovírají.Už koukám po jiné protože vyndavat pořád vše mokré mně nebaví

hodnocení

0x

No tak to Vás lituji...

Řeším to samé. Mám novou ledničku a v ní neustále mokro. Normální mi to tedy nepřijde. Budu řešit reklamaci, neboť tohle mi přišlo "normální" u předchozí lednice, která se 3x stěhovala a měla naběháno 17let. Tam už člověk zkousne lecos. Mě se neustále namražuje zadní stěna lednice, a krabičky od tavených sýrů a obaly od salámů mám permanentně mokré... Bere mi to pak chuť to jíst a končí to v koši.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]