Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaření lepenky IPY

Od: sword® odpovědí: 2 změna:

Prosím Vás nevíte jaký je přesný postup navařování Ipy .Mám tento problém když lepím ipu pás dlouhý asi 9m,tak nemůžu dodržet přesah který bych chtěl mít asi 10cm. zatím jsem nalepil dva pásy na začátku prvního jsem měl přesah 10cm a na konci jen 3cm.U druhého pásu začátek 10cm a na konci 15cm.Dělási to co chce. Poradíte co dělám špatně a nebo jaký je postup.Podotýkám, že sklon není velký.Moc díky za rady*zed*

doplněno 10.08.09 07:06:

Štefane moc děkuji za cennou radu*smich*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

4x

Pás IPY naměříme a uřežeme na požadovanou délku.Položíme (roztahnéme) na lepené místo a srovnáme. Pak srolujeme jednu polovinu pásu a druhou necháme rozvinutou (ta nám drží směr, rovinu,délku).Postupne nahříváme a lepíme srolovanou část, až do roztaženého pásu. Potom svineme druhou polovinu a opakujeme postup z první poloviny. A je to.

technikjirik*

stafan fakt dobrý... až z tvé odpovědi, jsem pochopil na co se tazatel ptá...skvělý návod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]