Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvojitý rošt pro SDK-napojení šikminy

Od: zasa* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chystám se realizovat zateplení podkroví tímto způsobem: knaufinsulation.cz/... (bez třetí vrstvy izolace, pouze s mezerou). Nevím však jakým způsobem řešit ukončení druhého roštu z CD profilů ve spojení šikmina-strop. Podle toho co jsem zatím nastudoval, jsou při standartním řešení profily u spojení šikmina-strop rovnoběžné a umísťují se pokud možno co nejblíže sobě ( macho.cz/... U řešení s dvojitým roštěm však CD profily budou vycházet na sebe. V příručce knauf ( knauf.cz/...) jsem řešení toho detailu nenašel. Máte prosím zkušenost jak v tomto místě spojení řešit?
1) CD dorazit k sobě? nebo nechat dilatační mezeru, popř. jak velkou? - viz nákres
2) CD v prvním roštu umístit jako při "jednovrstvém"řešení také co nejblíže k sobě? (viz nákres) Přijde mi, že by pak v rohu "toho plechu"bylo nějak moc a nebyl by tam snad ani prostor k přišroubování přímých závěsů pro druhý rošt CD natož samotného SDK.
Za zkušenosti předem děkuji.

Dvojitý rošt pro SDK-napojení šikminy

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) stačí 1cm od sebe.

2) stačí 1cm od sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]