Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych poradit, budu dělat nový krov ( rozměr budovy cca. 4,6 x 5,6 m - pozednice na straně 4,6 m ), kdy budu pozednici k věnci připevňovat pomocí zavitové tyče - tři na každé straně, tesařem mně byla navrhnuta tyč M16 - jakou by jste použili vy, jinak jsem koukal na internet kdy nabízí dva druhy tyčí - pevnost 4,8 a 8,8 jaká pevnost se pro tyto účely používá, děkuji za odpověď
Ono nejde ani tak o samonosnost střechy, ani o to, jestli je pozednice ze smrku, či dubu. Jde o to, že jsem už viděl samonosnou střechu, kterou ,,vánek ´´ poněkud větší razance přemístil z místa kde byla a měla být, na místo kde být neměla. On takovej barák kabriolet není nic moc.
Nepředpokládám sice, že by ten vichr urval tu blátivou závitovku, ale vzhledem k tomu, že cena závitovky je směšná vůči možné škodě, koupil bych tu lepší. Ony některé úspory vyjdou někdy dost draho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.