Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, uvažuji o pořízení gsm alarmu do bytu. Moje požadavky jsou aby byl spolehlivý, levný. Nepotřebuju nic složitého. Jen nějaké čidlo pohybu a nic víc. Zdá se mě asi nejkvalitnějsí od jablotronu ale mám obavy, že bude drahej. Co mě můžete doporučit? a jak je to když mám doma kočku? nebude na ni to pohybové čidlo reagovat? A ještě dotaz, jak vyřešit, když chci gsm alarm i do sklepa? O ten mě jde hlavně. bydlím v přízemí bytového domu a sklep mám zděný hned pod bytem v podzemních garážích. Musí mít samostatnou jednotku? A jak vyřešit napájení když ve sklepě nemám zásuvku? Napadá mě ale, že pokud by měl společnou jednotku s bytem v patře, tak pokud bych chtěl odblokovat alarm ve sklepě, tak napřed budu muset do bytu ho odblokovat a potom jit do sklepa a opačně, což je dost nepohodlné. nebo to tak nefunguje? Moc děkuji za rady
Definujte co je drahé. Předně říikám, že to co požadujete se pohybuje v ceně řádově 12tis a více. Celý systém je bezdrátový, takže není potřeba řešit nějakou kabeláž a ve Vašem případě by měl být dosah i do sklepa. Zabezpečovací systém lze ovládat i z více míst, takže můžete umístit ovládání i ke sklepu. Čidla jsou na baterie s výdrží cca 6 měsíců, po kterých je nutné baterie vyměnit.
Co se týče zvířat, tak dělají se pohybové senzory s imunitou vůči zvířatům do cca 15kg. Takže kočku neregistrují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.