Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní barva dřevo vod. ředitelnou vnitřní

Od: jana222® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Muže mi někdo poradit kvalitní barvu na dřevo pro nástřik vnitřních dveří z masivu.Barva slonová kost.P.Truhlář nám dělá vnitřní skládcí dveře z masivu.Nebude se jednat o lazuru ale klasickou krycí barvu vodou ředitelnou (slonová kost).At si barvu a výrobce vyberu sám ale pokud možbo at mu neberu balakryl a eternal.Je pravda že zrovna tyhle výrobce jsme párkrát na zahradě i doma použil zrovna ten eternal co jsme natřel to nic moc nevydrželo.

Barev a výrobců na trhu až "nepřehledné" množství.Ztrácím se v tom.Každá řada odstín aby to bylo ještě složitější má označení "pus" "super plus" "extra plus" atd..Prostě klasické blbnutí zákazníka. Nemá někdo zkušenost co mi doporučí? Vodou ředilená,nástřik,pastel.Ověřená vyzkoušená na můj konkrétní učel? Cena není podstaná ale nevěřím že co je drahé je i super.

Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Používáme na dřevo barvy a lazury Remmers a maximální spokojenost.

hodnocení

0x

určitě v prodejně dokážou solidně poradit. Bral jsem balakryl a fakt nic moc.

novisls
hodnocení

0x

Osobně jsem experimentoval s vodou ředitelnými nátěry od úplně nepoužitelných sraček (Eternal a spol.), přes všelijaké vychvalované podlahové laky (ty jsou sice vcelku dobré, ale oproti syntetice drahé a ve všech ohledech horší) až po výrobky od společnosti Rhenecoll.

O těch posledních můžu s čistým svědomím napsat, že jsou srovnatelné s dobrou syntetikou (možná i lepší) a taky je mohu vřele doporučit. Velkou nevýhodou je ale ukrutná cena, takže jsem je použil jen jednou a znám je spíš od známého, který dělá ve firmě na výrobu euro-oken.

Osobně bych na vnitřní dveře dal syntetiku, nevím proč se zbytečně cpát do problematických vodou ředitelných barev.

vaccent*
hodnocení

0x

Dobrý den. Za sebe bych doporučil uvedenné barvy, lze objednat natónování v odstínech RAL. Produkty tohoto výrobce používám již desítky let s max. spokojeností. Sám mám natřené dveře rozpouštědlovou barvou bez jakýchkoli známek otěru a pod. Pokud trváte na vodou ředitelné barvě, máte k tomu zřejmě své důvody, zřejmě ekologické -zobrazené barvy jsou označeny "modrým andělem". I když souhlasím s kolegy, že syntetiky jsou stále lepší volbou. Více informací na meffert.cz/... A nejsem dealer ! Přeji dobrý výběr.

Kvalitní barva dřevo vod. ředitelnou vnitřní

jabraka*
hodnocení

0x

V

Kauflandu jsem viděl barvy a laky na dřevo AVENA-COLOR.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]