Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupní smlouva

Od: darina73* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat co přesně znamená,že k vyklizení a předání nemovitých věcí a stavby dojde nejpozději do deseti dnu ,kdy katastrální úřad rozhodne ,že vklad vlastnického práva podle této smlouvy se povoluje.Je to až když budem v katastru přepsani jako majitele nebo dříve děkuji za odpověd Procházkova

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

1x

To rozhodné datum resp. "Den provedení zápisu" je uvedeno v LV. Stačí sledovat náhled do katastru.

uska*
hodnocení

0x

Dříve to nebude. Až bude jako majiteli zapsáni v katastru, tak od tohoto datumu musí dojít k vyklizení nemovitosti.

doplněno 17.03.16 22:11:

danys - také jsem nedostala z katastru vyrozumnění o schválení zápisu

danys*
Uska: nemáte pravdu! KU vyrozumi ještě před zápisem do KN,ze se zápis schvaluje a to všechny účastníky řízení! Takže po tomto vyrozumění je dle smlouvy uskutečnitelné vyklizeni a předání
doplněno 17.03.16 20:40: Já pres realitku nekupoval,takže nevím. Nicméně mne a prodavajici jako účastníky řízení vyrozumeli o zahájení řízení i o schválení vkladu do KN
darina73*
hodnocení

tak to nám žádné vyrozumění z KU daný nebylo. Měla by to vědět ta realitka přes kterou jsme to kupovaly

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]