Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozkládací postel

Od: luck* odpovědí: 4 změna:

Hezký den přeji,Uvažuji koupit rozkláací postel pro dvě dospělé osoby do místnosti.Důvod -málo místo .Přes den by se musela složit.Máte nějaký typ ...nebo zkušenosti?Diky,

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máme teď v malém bytě už 2 roky rozkládací postel 2x80cm a super.

Nedovedu si představit spát na gauči nebo tam mít normální postel.

Takhle je stále uklizeno, žádné uklízení peřin, přes den spousta místa a klidně se u nás na gauči vyspí další 2 lidi.

Rozkládací postel
Rozkládací postel #2
Rozkládací postel #3
luck*
hodnocení

to vypadá dosti dobře.Který výrobce tohle vyrábínebo to bylo na zakázku?

Tak výrobce jsem byl já, byla to taková rychlá akce :) Jinak podobnou bez toho regálu jsem nedávno někde viděl za 25...

tyyjo, Required - to jste ale šikula! moji rodiče si nechali dělat na míru něco podobného - uvnitř stejné, zvenku skříně...

pro tazatelku bych jenom podotkla, že musíte před tím monstrem počítat s volným prostorem na dvě postele na délku...

Rozkládací postel #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]