Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větrání WC

Od: kleptokratia odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, čím větrát WC, které nemá okno? Ventilátor prý moc hlučí, co dál? Doporučíte způsob?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Asi jedině ventilátor ventilatory-vzduchotechni/...

doplněno 11.03.16 18:38:

Takové ty chemické přípravky...je to chemie a té je i tak všude dost. Můžete zapínat přímo se světlem, případně samostatným tlačítkem a použijete časový spínač, který může být v krabici pod vypínačem a který vypne ventilátor po nastavené době. Třeba toto eshop.elkoep.cz/... bližší info eshop.elkoep.cz/... nebo od jiného výrobce

tomas11*
hodnocení

1x

Ventilátor prý moc hlučí, co dál - no řekl bych že je to možná lepší než " jiné zvuky " .

alten*

Vtipné a možná i praktické ...

hodnocení

0x

Pak už snad jen zbývá větrat dveřmi a otevřít nejbližší okno. Větráte větrákem, když tam nejste, ne? Tak jak může vadit to tiché hučení?

hodnocení

0x

Já mám ventilátor takový, který se po chvíli automaticky otevírá. Je to Airflow ICON. Akorát jsem koupil 150 průměr a měl jsem dát větší. Můžu říct, že nehlučí. Alespoň né nšjak moc.

Větrání WC

paw*
hodnocení

0x
Samotozi. Od stropu dovest kominek az na strechu. A u zeme kit privod vzduchu.

hodnocení

0x

když to odvětráte přímo z wc mísy, tak není potřeba velký ventilátor a i tak to bude dostatečně účinné.

Větrání WC #2

samouk*
hodnocení

0x

Já to vyřešil tak, že jsem dal do stropu větrák a ten zapojil na cvrdlíkající vypínač z pračky mini-romo, takže před odchodem z wc otočím tímto cvrdlíkajícím vypínačem a on zapne větrák a až docvrdliká za pár minut, tak vypne větrák a je hotovo. Takto mě to šlape tři roky.

bafoun
hodnocení

0x

Mohu doporučit jediný způsob a to odvětrání přes nádržku jako je WC klima. Mám to ovšem doma tak, že to odvádím na fasádu a používám větráček z PC. Za pár korun hodně muziky. Snad jediná věc je, že se mi to po několika letech zaneslo prachem a musel jsem větráček čistit. Konec konců jako každý větrák. Mimochodem větráček slyšíte jen když je v celém domě uplné ticho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]