Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, čím větrát WC, které nemá okno? Ventilátor prý moc hlučí, co dál? Doporučíte způsob?
Asi jedině ventilátor ventilatory-vzduchotechni/...
Takové ty chemické přípravky...je to chemie a té je i tak všude dost. Můžete zapínat přímo se světlem, případně samostatným tlačítkem a použijete časový spínač, který může být v krabici pod vypínačem a který vypne ventilátor po nastavené době. Třeba toto eshop.elkoep.cz/... bližší info eshop.elkoep.cz/... nebo od jiného výrobce
Mohu doporučit jediný způsob a to odvětrání přes nádržku jako je WC klima. Mám to ovšem doma tak, že to odvádím na fasádu a používám větráček z PC. Za pár korun hodně muziky. Snad jediná věc je, že se mi to po několika letech zaneslo prachem a musel jsem větráček čistit. Konec konců jako každý větrák. Mimochodem větráček slyšíte jen když je v celém domě uplné ticho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.