Nejste přihlášen/a.
Ahojky, mel bych na Vas prosbu.
Muzete mi prosim poradit cim doplnit kapalinu uvnitr obrazku s tekutym piskem? Casem napln vyprchala a rad bych obrazek zprovoznil.
Diky moc za rady.
Glycerynem. Z boku rámečku jsou 2 otvory, vezmete injekční stříkačku s tenkou jehlou, nasajete glycerin a opatrně jehlu vsunete do otvoru. Po vytažení jehly se otvor sám zase uzavře. Doplňovat lze i opakovaně. Ovšem pozor na hustotu, glycerin je vhodné trochu zředit destilovanou vodou. Když to ale přeženete, bude se Vám písek sypat moc rychle a naopak. V tom případě musíte stejným způsobem trochu tekutiny odsát a znovu doplnit na správnou hustotu. (Až se Vám to po několikáté nepovede, přestane Vás to bavit a obrázek zahodíte ).
Diky.
Jak to udelat jsem vedel, jen jsem premejslel co hustejsiho nez vodu a pokud by to byla voda tak radsi demi (destilka).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.