Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz s tekutym piskem

Od: lego® odpovědí: 4 změna:

Ahojky, mel bych na Vas prosbu.
Muzete mi prosim poradit cim doplnit kapalinu uvnitr obrazku s tekutym piskem? Casem napln vyprchala a rad bych obrazek zprovoznil.
Diky moc za rady.

Obraz s tekutym piskem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Glycerynem. Z boku rámečku jsou 2 otvory, vezmete injekční stříkačku s tenkou jehlou, nasajete glycerin a opatrně jehlu vsunete do otvoru. Po vytažení jehly se otvor sám zase uzavře. Doplňovat lze i opakovaně. Ovšem pozor na hustotu, glycerin je vhodné trochu zředit destilovanou vodou. Když to ale přeženete, bude se Vám písek sypat moc rychle a naopak. V tom případě musíte stejným způsobem trochu tekutiny odsát a znovu doplnit na správnou hustotu. (Až se Vám to po několikáté nepovede, přestane Vás to bavit a obrázek zahodíte :-D).

hodnocení

Diky.
Jak to udelat jsem vedel, jen jsem premejslel co hustejsiho nez vodu a pokud by to byla voda tak radsi demi (destilka).

hodnocení

0x
Ty obrázky opravdu nejsou na furt, budete to řešit opakovaně. Nebo jen jednou směr odpaďák.
hodnocení

Kdyz je to jen glycerin tak toho mam dost:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]