Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych poradit, pod jaký názvem najdu plot, který přidávám na obrázku. Chtěla bych ho na předzahradu, ale nevím jak ho najít, protože netuším jak se jmenuje
Děkuji za odpovědi
Dobrý den, obávám se, že v takovéto podobě se to už nevyrábí. Doba pokročila a jsou modernější typy plotů. Hledejte např. na Google pod pojmem "plotový dílec pletivo" a zvolte si tam Obrázky. Zdravím!
Tyto jsou již starší výroby. Ale podobné se vyrábějí. Třeba plotový rám Úpa nebo Peren s lisovaným výpletem od ,,ploty - dops,,.
Hledejte pod ,,plotové díly,, plotové výplety apod.. Ale ten výrobce Dops je asi nejvíce blízký k Vašim představám.
Ben byl rychlejší, také tak přes obrázky v googlu hledám.
Určitě si netrvám na tom, aby to byl zrovna tento plot. Jde mi hlavně o oddělení předzahrádlky od zbytku zahrady, protože předzahrádka bude sloužit jako zahrádka a nechci aby mi po sazenicích dupal pes.
Takže stačí něco obyč a levné nechci něco jako na zbytku zahrady, s natahováním drátu, upínáním atd. Proto mi tyhle dílce přišly skvělé, jen upěvnit v zemi a hotovo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.