Nejste přihlášen/a.
0x
Dobrý den, obávám se, že v takovéto podobě se to už nevyrábí. Doba pokročila a jsou modernější typy plotů. Hledejte např. na Google pod pojmem "plotový dílec pletivo" a zvolte si tam Obrázky. Zdravím!
0x
Tyto jsou již starší výroby. Ale podobné se vyrábějí. Třeba plotový rám Úpa nebo Peren s lisovaným výpletem od ,,ploty - dops,,.
Hledejte pod ,,plotové díly,, plotové výplety apod.. Ale ten výrobce Dops je asi nejvíce blízký k Vašim představám.
Ben byl rychlejší, také tak přes obrázky v googlu hledám.
Určitě si netrvám na tom, aby to byl zrovna tento plot. Jde mi hlavně o oddělení předzahrádlky od zbytku zahrady, protože předzahrádka bude sloužit jako zahrádka a nechci aby mi po sazenicích dupal pes.
Takže stačí něco obyč a levné nechci něco jako na zbytku zahrady, s natahováním drátu, upínáním atd. Proto mi tyhle dílce přišly skvělé, jen upěvnit v zemi a hotovo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.