Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plot na zahrádku

Od: tlatla odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit, pod jaký názvem najdu plot, který přidávám na obrázku. Chtěla bych ho na předzahradu, ale nevím jak ho najít, protože netuším jak se jmenuje

Děkuji za odpovědi

Plot na zahrádku
Plot na zahrádku #2
Plot na zahrádku #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obávám se, že v takovéto podobě se to už nevyrábí. Doba pokročila a jsou modernější typy plotů. Hledejte např. na Google pod pojmem "plotový dílec pletivo" a zvolte si tam Obrázky. Zdravím!

pohanka*
hodnocení

0x

Tyto jsou již starší výroby. Ale podobné se vyrábějí. Třeba plotový rám Úpa nebo Peren s lisovaným výpletem od ,,ploty - dops,,.

Hledejte pod ,,plotové díly,, plotové výplety apod.. Ale ten výrobce Dops je asi nejvíce blízký k Vašim představám.

Ben byl rychlejší, také tak přes obrázky v googlu hledám.

robin92
hodnocení

0x

Zdravím. Díval bych se na bazarových stránkách určitě tam něco najdete. Zkuste třeba plotový panel apod.

tlatla
hodnocení

Určitě si netrvám na tom, aby to byl zrovna tento plot. Jde mi hlavně o oddělení předzahrádlky od zbytku zahrady, protože předzahrádka bude sloužit jako zahrádka a nechci aby mi po sazenicích dupal pes.

Takže stačí něco obyč a levné nechci něco jako na zbytku zahrady, s natahováním drátu, upínáním atd. Proto mi tyhle dílce přišly skvělé, jen upěvnit v zemi a hotovo

hodnocení

0x

Tenhle plot se samozřejmě vyrábí, hledejte žebírkové nebo žebérkové pletivo v rámu. Co se nedělá (téměř nedělá), je to pletivo zapletené do rámu "na koso" na druhém obrázku. Asi před rokem tu na něj byl dotaz a našli se 2 (slovy dva) výrobci v republice. cena byla asi čtyřnásobná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]