Nejste přihlášen/a.
chci se poradit žiju s rodiči mají tu věcné břemeno ,ale ted se odstěhovali.sami od sebe vše tu měli nikdo je nevyhodil ani neupíral jim nic.vše je na mě přepsané už více jak 10 let.můžou mě ted prý vydědit já nebudu mít nic,protože neužívají to věcné břemeno.je to možné?dá se nějak právně chránit abych o vše nepřišla?a je to vůbec možné když tu už půl roku nebydlí?děkuji.juditta
Na stéjný dotaz se odpovídalo 6x ze dne 4.8.09. Tenkrát pod názvem " Problémy s rodiči v RD vs. platba inkasa " jej podávala "lin" v rubrice Domácnost a bydlení. Tenkrát se vám odpovědi nelíbily? Lepších se nedočkáte. Nemáte charakterovou vadu?
pokud vím,tak dotyčný chtěl jen poradit.urážejí jen hlupáci.to nemáte nic jiného na práci?stydte se všichni takových názorů a výrazů.to vás špatně doma vychovali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.