Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na fasádu

Od: jaraz® odpovědí: 2 změna:

prosím o radu-panelákový dům z roku asi 1976, fasáda hrubá,barva takový tmavočervený odstín,který se mi už nepodařilo nikde ve vzornících najít (ale myslím si, že jej měla polovina paneláku v ČR) ,a protože to nevypadá, že bychom něco s domem dělali a protože jsou na něm sgrafity,uvažoval jsem o nějaké fasádní barvě,která by se nanesla válečkem, nebyla drahá,ale dala by se buď několikrát do kola přetírat a nebo byla odolná vůči spreyerům.

doplněno 05.03.16 09:10:

bene,díky za odpověď,ale spíše jsem očekával, ža mi někdo poradí ze zkušenosti nějakou konkrétní barvu. ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, to je zřejmě dobré řešení. Zdravím!

doplněno 05.03.16 10:11:

jaraz - z Vašeho napsání to spíše vypadalo, že jen chcete schválit postup. No, asi bych volil fasádní barvu levnou a větší množství - dá se předpokládat, že "malůvky" se tam budou opakovat. Odstraňovat je nechcete, chcete je vždy překrýt - volte barvu, která bude dobře krýt. Asi raději tmavší odstín (bílá působí jako připravené plátno).

honzmalatny*

bílá je ale nejlevnější. Za pigment se připlácí. Ale s tím přirovnáním k plátnu souhlasím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]