Nejste přihlášen/a.
prosím o radu-panelákový dům z roku asi 1976, fasáda hrubá,barva takový tmavočervený odstín,který se mi už nepodařilo nikde ve vzornících najít (ale myslím si, že jej měla polovina paneláku v ČR) ,a protože to nevypadá, že bychom něco s domem dělali a protože jsou na něm sgrafity,uvažoval jsem o nějaké fasádní barvě,která by se nanesla válečkem, nebyla drahá,ale dala by se buď několikrát do kola přetírat a nebo byla odolná vůči spreyerům.
bene,díky za odpověď,ale spíše jsem očekával, ža mi někdo poradí ze zkušenosti nějakou konkrétní barvu.
Dobrý den, ano, to je zřejmě dobré řešení. Zdravím!
doplněno 05.03.16 10:11:jaraz - z Vašeho napsání to spíše vypadalo, že jen chcete schválit postup. No, asi bych volil fasádní barvu levnou a větší množství - dá se předpokládat, že "malůvky" se tam budou opakovat. Odstraňovat je nechcete, chcete je vždy překrýt - volte barvu, která bude dobře krýt. Asi raději tmavší odstín (bílá působí jako připravené plátno).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.