Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni - kteří umýváte nádobí ručně , je lepší Jar nebo Pur a který konkrétně? A nebo něco jiného? Dík za odp. Vera
Po tom, co jsem si přečetla výsledky testu prostředků na nádobí v MF Dnes, kupuji pouze Denk mit prostředek nebo balzám. Mají ho v každé DM drogerii, půl litru stojí cca 22,- Kč. V testu uvedli, že je nejméně ředěný vodou. Jar a Pur se umístily docela vzadu právě kvůli poměru kvalita-cena.
Skutečně je to tak. Nikdy jsem ho nezkoušela, ani tu nemáme DM drogerii. Je to sice test z roku 2007, ale je to jasná jednička. ekolist.cz/...
Pamatujete na Fairy Ultra? Ten mi vyhovoval nejvíc. Jakmile se spojil s Jarem, už to nebylo ono. Tak si ho vozím z ciziny :D (zvláštní, že i dnes jsou pořád věci, pro které musíte jen "ven"). No a když náhodou dojde, osvědčil se mi W5 z Lidlu. Vypadá moc levně, tak jsem tomu zpočátku nevěřila, ale kdosi mi ho doporučil, tak jsem si řekla, že v nejhorším ho nechám na podlahy - a byl fajn, ruce mi příliš nedráždil (a to jsem exematik) a odmašťoval báječně
Nejlepší je Dish drops od Amway. Je šetrný k pokožce (vhodný pro alergiky) i k životnímu prostředí. Je to ekologický, vysoce koncentrovaný,patentovaný produkt s vůní citrusů.Obsahuje aloe vera a enzymy.Letos k 50tiletému výročí firmy je o 25% snížená cena.Používám 15 let a neznám lepší.Moc doporučuji!
A pokud by někdo chtěl dodat výrobky z řady Dish Drops, kontaktujte mě na vyrobky-amway@centrum.cz
Účinné a vysoce koncentrované složení přípravku rychle rozloží mastnotu a přischlá jídla. Mimořádně bohatá pěna se dokonale opláchne. Přípravek obsahuje hydratační přísady, které pomáhají udržet zdravou pokožku. Umyté nádobí a pracovní plochy jsou hygienicky čisté.
Zdravím! Protože mám citlovou pokožku, jediné, co jsem snášela bez problému - byla Lena natur. Ovšem v poslední době jsem ji těžko sháněla, tak jsem přešla na Jar - citron. Není to sice úplně bez problému, protože nějak nemohu vykoumat mycí prostředek pro ostatní úklid. Pokud máte někdo tip na neagresivní prostředek, budu vděčná. Hezký den!
Dobrý den Lidko,vyzkoušela jste L.O.C?Je to univerzální,koncentrovaný, čistící přípravek na všechno. Je vyrobený z kokosových derivátů,je patentovaný,šetrný k pokožce a letos má 50ti leté výročí prodeje.Může se použít i na nádobí,ale jednička je Dish Drops. Kdo ty přípravky vyzkouší,tak si je oblíbí.Hezký den!
Já se přiznám, že jak slyším Amway, tak trošku dostávám husí kůži. Když jsem ještě hlídala městské finance, tak děvčata v jídelnách se občas nechala "ukecat" a nakoupily várku. Stálo to hodně peněz, ale nakonec stejně se vrátily k našim běžným prostředkům. Možná, že nyní je už jiná situace, ale ve mě ta averze přetrvává. Na úřadě to bylo to samé. Jak přišel šikovný prodejce, tak domovnice se nechala přemluvit. Ale potom se zase nakonec jelo do velkoskladu. Vím, že s nimi spolupracujete, tak snad byste "své partě" nenabízela nic špatného. Přeji hezký den a kouknu na to!
Rozumím,toto je ale opravdu jiná situace.Amway nemůže za to ,že někteří běhali po úřadech s produkty,(dnes už jsou jich tisíce,tak už je to nemožné)já se nevěnuji prodeji,ale často ode mě lidé něco koupí,protože už nemají zdroj.Je fakt ,že tento nevhodný způsob jménu firmy nepřispěl.Cenově jsou produkty už dnes srovnatelné,ba výhodnější.Jsem 100% uživatel těchto produktů a ukazuji lidem jak si mohou nakupovat za velkoobchodní cenu tak jako já.Myslím, že je to fér.Proto produkty vřele doporučuji.Ale preferuji ukazovat příležitost jak chytře nakupovat a výdaje přeměnit na příjmy.Hezký den!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.