Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,známý bydlí již asi 15 let u přítelkyně.Mám pocit,že se ani nepřihlásil a má jen jméno na schránce.
podle mne ale je hlášený na SVj.Jde o to,pokud by se něco s přítelkyní stalo,jak to dopadne.
Ona přepsala byt na dceru.
Váš známý musí z bytu odejít, až jeho vlastníik(přítelkyně) ho tam nebude chtít. Hlášený na SVJ znamená, že hradí se hradí služby (osvětlení domu, úklid, voda atd..) i za něho. I kdyby měl v OP tuto adresu, nemá to nic společného s nárokem na bydlení. Jiná věc by byla kdyby měl nájemní smlouvu podepsanou s přítelkyní.
Abych řekl pravdu, moc nerozumím čí to je známý a čí přítelkyně, ale to nevadí, to na věci nic nemění.
No podle mně je hloupý,že to takhle daleko nechal zajít...Celou dobu se podílí na všech paltbách a teď dopadne jako bezdomovec.Každý svého štěstí strůjcem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.