Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlení u přítelkyně

Od: ivanah odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,známý bydlí již asi 15 let u přítelkyně.Mám pocit,že se ani nepřihlásil a má jen jméno na schránce.

podle mne ale je hlášený na SVj.Jde o to,pokud by se něco s přítelkyní stalo,jak to dopadne.

Ona přepsala byt na dceru.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jako partner, který bydlí ve společné domácnosti, by měl pokračovat v užívání bytu dál, pokud nebude chtít dcera, aby aby se odstěhoval. Byt je její.

hk
hodnocení

0x

Váš známý musí z bytu odejít, až jeho vlastníik(přítelkyně) ho tam nebude chtít. Hlášený na SVJ znamená, že hradí se hradí služby (osvětlení domu, úklid, voda atd..) i za něho. I kdyby měl v OP tuto adresu, nemá to nic společného s nárokem na bydlení. Jiná věc by byla kdyby měl nájemní smlouvu podepsanou s přítelkyní.

Abych řekl pravdu, moc nerozumím čí to je známý a čí přítelkyně, ale to nevadí, to na věci nic nemění.

ivanah
hodnocení

Známý je můj,a přítelkyně je mého známého.:)

hk

Když se dva mají rádi..., znáte to. Ale 15 let je dlouhá doba.

ivanah
hodnocení

No podle mně je hloupý,že to takhle daleko nechal zajít...Celou dobu se podílí na všech paltbách a teď dopadne jako bezdomovec.Každý svého štěstí strůjcem.*zed*

Proč hloupý? Kdyby byl kdekoliv jinde v nájmu, musel by se podílet na platbách taky. Tak nebo tak by někde bydlet musel.

hodnocení

0x

Snažte se doufat, že pokud se jí něco stane, dopadne to dobře. Takhle blbě naformulovanou otázku, to se musí umět. Měli by si to vyřešit mezi sebou a ne s vaší pomocí. Je to jeho resp. jejich věc. Proč by se do toho měl motat někdo 3-tí. . . . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]