Nejste přihlášen/a.
zdravim vsechny potrebuji polozit dlazbu bez bourani stare dlazby ma nekdo zkusenosti dekuji
Pokud původní dlažba pevně drží, pak lze novou dlažbu položit za pomocí flexibilního lepidla. Nicméně upozorňuji, že je to poměrně drahé lepidlo. Řádově kolem 250-300Kč/25kg. Hezky vysvětleno zde weber-terranova.cz/...
Dělal jsem to v koupelně. Starou dlažbu jsem "přejel" (ale jen sporadicky a bylo to myslím zbytečné) rozbrušovačkou a diamantovým kotoučem. Odmasitl. Pak jsem použil jakousi lepící bílou hmotu, kterou jsem natřel starou dlažbu. (bylo to už nevím co, ale koupeno v Hornbachu). Ta potom vypadala jako bílý jemný smirkový papír. Na to jsem nalepil elektrické rohože pro temperování dlažby a flexibilním lepidlem lepil dlažbu. Žádný problém nenastal a to ani po letech používání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.