Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokladka dlazby

Od: michallacina odpovědí: 4 změna:

zdravim vsechny potrebuji polozit dlazbu bez bourani stare dlazby ma nekdo zkusenosti dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mopet*
hodnocení

1x
Na hladkou dlažbu se natíra adhezni můstek a na něho teprve lepidlo, když bude flexibilní - jenom dobře.

mytrix*
hodnocení

0x

Pokud původní dlažba pevně drží, pak lze novou dlažbu položit za pomocí flexibilního lepidla. Nicméně upozorňuji, že je to poměrně drahé lepidlo. Řádově kolem 250-300Kč/25kg. Hezky vysvětleno zde weber-terranova.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Pokuid je dlažba pevná a rovná,stačí ji zdrsnit smirkem.nebo i flexou a lze lepit flexibilním lepidlem na tenkou vrstvu.

JABRAKA

hodnocení

0x

Dělal jsem to v koupelně. Starou dlažbu jsem "přejel" (ale jen sporadicky a bylo to myslím zbytečné) rozbrušovačkou a diamantovým kotoučem. Odmasitl. Pak jsem použil jakousi lepící bílou hmotu, kterou jsem natřel starou dlažbu. (bylo to už nevím co, ale koupeno v Hornbachu). Ta potom vypadala jako bílý jemný smirkový papír. Na to jsem nalepil elektrické rohože pro temperování dlažby a flexibilním lepidlem lepil dlažbu. Žádný problém nenastal a to ani po letech používání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]