Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou řezačku obkladů

Od: dcsport odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer

Umí mi někdo poradit řezačku obladu.

Neživim se tím ale taky aby fungovala.

Když jsem si daval koupelky dokupy tak jsem si koupil kdesik na aukru za 700 kterou smontoval nějaky větnamec někde ve sklepě teď budu zase u rodiču dělat koupelku tak bych radějí něco, co se nebude prohybat jak papír a řezné kolečko nebude jak na horské drazé..

děkují za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petan86*
hodnocení

0x

Ahoj pred ro kem jsem obkladal rodicum byt (koupelna, wc, kuchyn. A v pohode jsem si vystacil s touto castorama.pl/... kupovana v polsku v castorame, kachlicky se neviklali, loziskovy pojezd a nastavitelna tloustka obkladu. Pred 3-mi lety jsem Mel pujcene neco podobneho jako viz druhy odkaz a uz bych to podruhe nevzal do ruky.

castorama.pl/...

hodnocení

0x
Není lepší si to půjčit? Kolikrát to použijete?
ikuk8da

Většinou není.

A to z toho důvodu, že pokud si to člověk dělá svépomocí, tak mu to nejde dost rychle a tedy nestihne to za den či dva.

Já jsem si koupil "profi" řezačku za 2500Kč. Mělo to 6 ložisek atd. Udělal jsem si za 1/2 roku, co jsem potřeboval a pak jsem jí za 1700Kč poslal dále.

joudic*
hodnocení

0x

ja koupil nejaky cerveny levny z heureky a prekvapil, ma trochu pitomejsi lamadlo, ale stacilo davat bacha pri lamani u kraju... dokonce i vykruzovak super, drina ale luxus... Bral jsem to tady dk-naradi.cz/... a je to ta sama znacka jen bez vykruzovaku, nevim ja byl s kvalitou spokojen, za tu cenu nadhera... tak zkuste mrknout na foto, jestli to je jina, nez mate vy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]