Dát oděv na noc do mrazáku,druhý den sloupnout a přes savý papír přežehlit.Když zbyde nahnědlá skvrna,tak vyprat pomocí žlučového mýdla...Stojí kolem 50kč a je vynikající na mnoho druhů znečištění.Hodně zdaru.
Nejlepší je skvrnu potřít máslem, nechat chvilku působit( 1/2 hod) a potom normálka vyprat - zdá se jako blbost, ale opravdu funguje - mám vyzkoušené.
dracek*
funguje to perfektně i na smolu a je celkem jedno jaký je to tuk ,máslo ,sádlo olej
imis*
Dobrý den, děkuji za info.
Jelikož mám stejný problém. Zkoušel jsem ředidlo, benzín ale neuspěšně. Zkusim máslo
asdf*
Asi záleží jaký asfalt. Jsou asfalty v rozpouštědlech úplně rozpustné a jsou asfalty plněné plasty, ty v rozpouštedlech vytvářejí spíš něco jako černou želatinu. Jinak platí, že rozpouštědlo musí do asfaltu nějakou dobu, půl hodiny, hodinu minimálně nasakovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.