Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asfalt na oblečení

Od: terkenzis odpovědí: 7 změna:

JAK ODSTRANIT ASFALT Z OBLEČENÍ

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

york*
hodnocení

0x

Terpentínem!

randolf*
hodnocení

0x

Benzin, z každé strany savý papír, několikrát opakovat.

hodnocení

0x

Dát oděv na noc do mrazáku,druhý den sloupnout a přes savý papír přežehlit.Když zbyde nahnědlá skvrna,tak vyprat pomocí žlučového mýdla...Stojí kolem 50kč a je vynikající na mnoho druhů znečištění.Hodně zdaru.*palec*

milimn
hodnocení

0x

Nejlepší je skvrnu potřít máslem, nechat chvilku působit( 1/2 hod) a potom normálka vyprat - zdá se jako blbost, ale opravdu funguje - mám vyzkoušené.

dracek*

funguje to perfektně i na smolu a je celkem jedno jaký je to tuk ,máslo ,sádlo olej

imis*

Dobrý den, děkuji za info.

Jelikož mám stejný problém. Zkoušel jsem ředidlo, benzín ale neuspěšně. Zkusim máslo

asdf*

Asi záleží jaký asfalt. Jsou asfalty v rozpouštědlech úplně rozpustné a jsou asfalty plněné plasty, ty v rozpouštedlech vytvářejí spíš něco jako černou želatinu. Jinak platí, že rozpouštědlo musí do asfaltu nějakou dobu, půl hodiny, hodinu minimálně nasakovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]