Nejste přihlášen/a.
Ziji uz od roku 2000 v Nemecku kde jsem hlasena pobytem pracuji zde a mam zde zdravotni pojisteni momentalne budu rusit trvaly pobyt v Ceske rep. duvod (prodej bytu v osob.vlast.v Jirkove CZ.) Jaka adresa prijde do noveho Obcanskeho prukazu po odhlaseni z trvaleho bydliste v CR kdyz nemam moznost jineho prihlaseni v CR. (Vlastnim jeste porad ceske obcanstvy) Dekuji za klad odpoved E.R.
Když jsem žila v cizině, tak mi tehdy u nás dali občanku do "uschovy", protože mi na tu dobu vydali vystěhovalecký pas, ale byla jsem manželka cizince, tak to je asi jiné, nevím. Děti musely mít vlastní doklady s fotkami, protože například i když jely s otcem do ciziny, nesměl je mít jejich otec napsané v pase, protože on byl cizinec a děti češi a to je zakázané u nás. Ted ty zákony už neznám, děti jsou už velké. Navíc často cestovaly od mala do ciziny samy, takže stejně musely by mít vlastní doklady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.