Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máme doma trezůrek, který byl z výroby nastaven na 000. Tj. má tři kotouče, každej čísla 0-9. Nic ohromného.
Sdělil by mi někdo matematicky způsobilý poradil, kolik variací čísel tento trezůrek má 999, nebo 1000? Případně jinak?
Děkuji
haha.
Poptáváte ale opravdu složitý matematický výpočet. První číslo je 000, poslední 999. Kolik je jich dohromady?
Já bych vás ale spíš upozornil na teorii pravděpodobnosti. Jsem četl pěkný matematicky zdůvodněný článek o člověčím chování, že prý s padesátiprocentní pravděpodobností zvolíte některou ze šestnáci nejčastějších kombinací. Prý si máme zapamatovat, že zloději mají tyhle znalosti perfektně nastudované.
Nenastavujte trezor na snadno zapamatovatelné kombinace jako jsou 123, 777, 987, 101 atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.