Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka zlobí, volat opraváře nebo instalatéra?

Od: lucky* odpovědí: 3 změna:

Krásný den přeji,

mám myčku Indesit DSG 051. V posledí době mám potíže se spuštěním mytí. Vždy napustí vodu a hned ji zase vypustí, začne blikat a nemyje. V návodu jsem se dočetla, že může být špinavý filtr nebo je slabý tlak vody. Už jsem tu měla i opraváře myčky, rozdělal ji, ale nečistoty se nenašly. Pak pár dní fungovala normálně a teď už to dělá zase.

Nevíte, v čem by mohl být problém? Jestli tedy v tlaku vody? Koho si na to zavolat? Instalatéra?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

3x

Kvalifikovaného autorizovaného servisáka, tedy spolehlivý servis. Dispečink s vámi dohodne termín návštěvy servisního technika a pošle vám podle svého uvážení toho nejvhodnějšího servisního technika, který práci pod hlavičkou a zodpovědností servisu práci přesně provede, vyúčtuje a také ručí za kvalitu provedené práce i jakost použitých náhradních dílů.

Kdysi byla proslulá Kovoslužba, kde technici opravdu uměli všechno, měla vlastní učiliště a tedy vlastní kvalifikované odborníky včetně kvalifikačních tříd, pravidelných školení, zkoušek, atd. I v dnešní době jistě existují kvalitní servisy, které jsou jistota oproti různým kutilům. Někteří kutilové mohou být skutečně špičkoví kvalitní servisáci a některé není dobré pustit ani přes práh, ale to zjistíte těžko, spíš se spolehnout na zkušenosti a rady sousedů a známých a jejich doporučení či nedoporučení.

hodnocení

2x
Skuste vyndat ty otočný umělohmotný trysky múžou bejt ucpaný ted sem to řešil u svý myčky a jelikož je v záruce zavolal sem servis a byl za chvilku za blbce prej to píšou v manuálu - ten sem neměl -že se to musí jednou za čas čistit neb se to ucpává,naštěstí byl servis velmi solidní a nestálo to ano korunu
No a já vzal jehlu,tekoucí vodu a čistil a čistil
Myčka zas jede jako nová
lucky*
hodnocení

Děkuji, to mě vůbec nenapadlo. Hned to zkusím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]