Nejste přihlášen/a.
Krásný den přeji,
mám myčku Indesit DSG 051. V posledí době mám potíže se spuštěním mytí. Vždy napustí vodu a hned ji zase vypustí, začne blikat a nemyje. V návodu jsem se dočetla, že může být špinavý filtr nebo je slabý tlak vody. Už jsem tu měla i opraváře myčky, rozdělal ji, ale nečistoty se nenašly. Pak pár dní fungovala normálně a teď už to dělá zase.
Nevíte, v čem by mohl být problém? Jestli tedy v tlaku vody? Koho si na to zavolat? Instalatéra?
Kvalifikovaného autorizovaného servisáka, tedy spolehlivý servis. Dispečink s vámi dohodne termín návštěvy servisního technika a pošle vám podle svého uvážení toho nejvhodnějšího servisního technika, který práci pod hlavičkou a zodpovědností servisu práci přesně provede, vyúčtuje a také ručí za kvalitu provedené práce i jakost použitých náhradních dílů.
Kdysi byla proslulá Kovoslužba, kde technici opravdu uměli všechno, měla vlastní učiliště a tedy vlastní kvalifikované odborníky včetně kvalifikačních tříd, pravidelných školení, zkoušek, atd. I v dnešní době jistě existují kvalitní servisy, které jsou jistota oproti různým kutilům. Někteří kutilové mohou být skutečně špičkoví kvalitní servisáci a některé není dobré pustit ani přes práh, ale to zjistíte těžko, spíš se spolehnout na zkušenosti a rady sousedů a známých a jejich doporučení či nedoporučení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.