Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit látku na polstr

Od: mimi* odpovědí: 3 změna:
Pořadíte prosím , kde levně koupit látku na polstr na zahradní houpačka v 150 cm šířce? Děkuji !

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

mona*
hodnocení

0x
Zkuste kouknout v KARSu (webovky nemají jedině osobně,ale nevím odkud jste) nebo na internetu jsem našla celkem vhodnou pod názvem kočárkovina.Mělo by to být i vodoodpudivé.Stránky si ted nevzpomenu,mám to uložené v jiném počítači.Ještě jsem nekoupila,ale chystám se.Taky pátrám a jsem trochu nešťastná z těch designů.Tu kočárkovinu používají i na sedací vaky.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Můj osobní kamarád čalouník používá na věci na ven takový síťovaný plastový materiál. Je pevný, odolný a tím, že je děravý, rychle schne po dešti. Je to v zelené , modré i černé barvě. Jak se to jmenuje zatím nevím. Můžu se poptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]