Nejste přihlášen/a.
Zdravím , ono není skruž jako skruž. Krumpáčem bych to raději nezkoušel. Klidně 10 vidiákem s příklepem. Ať nemusíte někde pujčovat nebo kupovat drahou 32 , tak na to vemte 10 kterou doma běžně využijete. Nejlepší je to napřed vzít malým vrtákem např. 6 a potom to převrtat 10 . Uděláte několik děr v kruhu a pak to opatrně majzlem vysekáte. Při dovrtávání bych už tolik netlačil , aby se z druhé strany nevyvalil větší kus betonu. Když vrtáte více děr vedle sebe , tak dbejte na kolmost vrtačky vůči vrtanému předmětu. - Jenom tak pro zajímavost , když jsem vrtával díry 1,8 metru , tak jsem si do vyvrtaných děr strkával násadu od smetáku , kterou jsem nechával koukat tak přes metr z díry a ta mně určovala směr , aby se mně díry vzadu nepotkaly.
Zdravém,
pokud máte vrtačku (či spíš asi vrtací kladivo) s SDS, pak nejrychlejší postup je si díru na skruž namalovat, pak vzít cca 8 vrták, odvrtat po obvodu namalovaného s cca 2mm můstky mezi dírami a pak kladivem vyrazit střed. práce na cca 30 min - než sežene nějaký jiný vrták, máte hotovo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.