Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se sousedem

Od: ales1977 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, bydlíme v panelákovém bytě 3 1. Od jisté doby máme podezření, že nás soused pozoruje kamerou a možná i natáčí. Jelikož se jedná o starší dům, lze občas slyšet o čem se sousedi baví a několikrát řešili naší rodinu,jestli jsem doma, kde jsme zrovna v bytě, jak se pohybujeme apod. Prostě byly to věci, které by mohli vědět pouze pokud by v našem bytě byli, což samozřejmě nebyli. Existuje nějaká možnost obrany, případně stížnosti atd. Je to velice nepříjemné. Děkuji všem za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Tomu se říká paranoja... oni slyší vás, vy je. A co ještě ufoni. Není to zakázáno mluvit doma o jiných. Vy nemluvíte, nekritizujete?
Naštvěte je, mluvte jak se máte dobře a pěkně nahlas jásejte! Šéf mi dal odměnu 10 000 aj.

pohanka*
hodnocení

1x

Když slyšíte vy je, tak oni slyší zase vás.

Jinak udělejte si doma kontrolu a všechny sousedící stěny a světlíky, trubky prohlédněte, jak se po nich vine zvuk, i jestli někde není otvor, škvíra, tajná kamera.

hodnocení

0x
No já nevím, vy o nich víte všechno, protože je všechno slyšet a oni na to potřebují kameru? ;) A kde tu kameru podle vás mají?

ales1977
hodnocení

0x

Není to žádná paranoia. Já se o ně nezajímám, neposlouchám je cíleně, prostě jsou hluční a slyším o čem se baví. Je to divné, na druhou stranu, že by někdo cpal mini kameru přes panel se mi nějak nezdá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]