Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řezal někdo dekorativní kámen?

Od: rotorod® odpovědí: 2 změna:

zdravím, když mám dekorativní kám přírodní a tam jsou takové ty vystouplé části, jedná víc druhá míň...asi víte...a mám pouze rovné pásky a mám na obložení komín. Rohové pásky nejsou. Jak na to? jedině uložit jednu stěnu komína a do toho přiložit druhou, za cenu že bude vidět tzv ten spojovací pás svisle po celé délce?

Nebo je jiná možnost? asi řezat jako obkladačky pod uhlem 45° to nemá cenu? tam by asi vadilo pravě to že je jedná část více vystouplá než ta druhá, že? nebo myslíte že by to nevadilo? barva tmavá, černá, šedá...neco takového.

Má s tím někdo nějaké zkušenosti? díky za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dělá se to tak, že se vždy každá druhá řada spojuje v rohu na přeskáčku (řadu posunete o tloušťku obkladu) a tím se obklad pěkně váže...takže z každé strany komína uvidíte pásek v každé druhé řadě...jinak se přírodní kámen dá řezat i flexkou s kotoučem na kámen...ale práší se...

hodnocení

rozumím co tím máte na mysli. Nemáte nahodou nějakou fotku jak to vypada v realitě? ja na netu hledal ale bezvysledně, asi slabo

děkuji

doplněno 24.02.16 00:58:

něco jako na obrázku níže, tak je to myšleno že? ale tady mají ty koncovky taký "udělané". To jsou asi nějaké koncové pásky nebo tak něco

Řezal někdo dekorativní kámen?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak řezat obklady

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]