Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zapojil jsem se ze zvědavosti do akce Levnější energie s DTestem, kde tuto "soutěž" vyhrála společnost Europe Easy Energy. Dle informací získaných v jedné z diskusí je tato společnost spojena s Bohemia Energy. Nevím, nakolik je to pravdivá informace, ale dnes mi volala zátupkyně B.E. kvůli neopakovatelné nabídce úspor za odběr energií a později mě ještě obtěžovala SMS.
Rád bych věděl, zda jste se někdo, kdo se též zůčastnil akce s DTestem setkal s podobně obtěžujícími nabídkami od uvedených společností? Mám takové tušení, že jim DTest poskytl osobní data získaná v rámci akce Levnější energie a to bez vědomí nás, zůčastněných. Možná šlo jen o náhodu.
Řekl bych, že na netu jsou reference obojího tipu, tak asi jako na každou firmu. Od Bohemky doma odebíráme energie, měsíčně platíme vše zavčasu a zatím nám u nich vše fachčí na plno už 5 let. Osobně se domnívám, že Bohemka má sice 3E pod sebou, ale oni si pojedou stále ve svých zajetých kolejích, takže podmínky jim BE ovliňovat nebude, ale nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.