Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou koupit příklepovou vrtačku

Od: prog778 odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer,chtěl jsem se zeptat chtěl bych si koupit nějákou příklepovou vrtačku do 2000kč,ten příklep až tak kvalitní nepotřebuji protože do zdi vrtám tak 5krát za rok,ale nechci zase nějáký kšunt typu einhell atd,jinak vtračku používám skoro každý měsíc,a ta moje narexka už definitivně dosloužila,děkuji za rady a typy

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radajz*
hodnocení

1x

Záleží hodně na tom, do čeho s ní budete vrtat. Protože, pokud bydlíte v paneláku, musíte vybírat opravdu dobře.

A pozor na předsudky, Einhell vůbec není šunt. Za poslední roky se hodně zvedl, a to tak, že docela dost. Právě třeba Black & Decker se zkazil brutálně.

Naprostý souhlas. Koupil jsem si nyní příklepovku Black n Decker za 1500Kč a není to nic moc. Vůle ve vřeteni, zvuk takový divný vyrachtaný. Regulace otáček funguje hůř jak u pět let staré vrtačky Ferm za 600Kč.

patas24*
hodnocení

0x

Dobrý večer, tato je skvělá. Vlastním ji a jsem plně spokojen. Na takové ty normální práce je luxusní.

BLACK and DECKER CD714CRESKD

joudic*
hodnocení

0x
Na doma staci i sunt z Tesca. Uz ji mam snad 6 let a furt zije ikdyz je uplne vylagrovana z michani lepidel apod.

figurek*
hodnocení

0x

hm. Já mám starou Blackdeckerku, co vydržela rekonstrukci tří bytů, několik pádů na zem a párkrát ji počuraly kočky.

Funguje spolehlivě, nemůžu si stěžovat. Jediné co se ulomilo byl šroub v přední rukojeti. Normálně se na ní strhl závit, rukojeť se začala viklat, vystrkovací pravítko nešlo utáhnout a já jsem tu rukojeť musel vyměnit. Ale to až letos. Po patnácti letech.

radajz*

No právě, starou. Kdysi byl Black & Decker ještě pojem, ale dneska a posledních, řekněme, 6 let je to hrůza. I když se teď prej zase snaží dostat na nějakou úroveň, tak v současné době, bych to považoval za zbytečný riziko.

sejny*
hodnocení

0x

Za mě doporučuji vrtačku Parkside z Lídlu. Velkou 1050 W mám na stavbě tři roky a nemohu si na ni stěžovat. Vrtá kameny, cihly, míchá lepidlo, občas maltu.

cinematic*
hodnocení

0x

Mám tuhle a jsem nadmíru spokojen, takže doporučuju vrtacky.heureka.cz/...

hodnocení

0x

No, do dvou tisíc neporadím - tvrdím, že vrtačka je potřeba dost často, tak to nemůže být šmejd. Měl jsem Makitu (dvojstupňová převodovka), po cca 3 letech odešla regulace otáček + od začátku byl velký boj se sklíčidlem, zejména při vrtání s příklepem (permanentní povolování vrtáku). Ta stála necelé 3 tis. Tak jsem potom asi za 3,5 tis. koupil modrého Bosche a nemohu si vynachválit - mám asi 4 roky..

hodnocení

0x

Za mě jedině Narex. Black&Decker jsem zlikvidoval asi po měsíci. Pak jsem vystřídal různý stroje kolem 1000- 2000 a všechno při stavbě baráku odešlo. Narexky mám teď dvě a bezvadný..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]