Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Unimobuňky a lesní pozemek

Od: lesanka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Koupili jsme malý pozemek a na něm stojí unimobuňky. Ty buňky tam stojí asi 20-25 let a kdysi z toho byla večerka. Problém je ten,že ty buňky v katastru nejsou a pozemek je rozdělen na ostatní pozemek a lesní pozemek.Máme i kupní smlouvu,ve které jsou buňky zapsány. Dohromady má pozemek asi 150 m2. V těch buňkách jsou napojeny IS (voda+el.) a odpad je veden do kanalizace. Chtěli jsme si z toho udělat chatičku . V územním plánu je zapsáno,že je to oblast pro rodinné domy, že ty buňky nám tam nepovolí a na stavebním úřadě nám sdělili,že pokud budu chtít něco písemně,tak mi to nepovolí a nic nám nepodepíší.Kolem nás jsou rodinné domy,vzadu pak nějaké rekreační objekty a hned vedle je les. Chtěla bych vědět,zda se jedná o černou stavbu,či nikoli a zda, když je to můj pozemek,si na něm mohu ty buňky nechat a nebo co si tam mohu postavit.Děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Přípojky máte tak postavte na místo mobilheim a máte klid.

uska*

I na mobilheim je třeba souhlas st. úřadu. Všechny stavby nemusí být zapsány v katastru. Já bych asi nechala buňky a jen opravovala a připasovala na chatku. Základ by zůstal. Jakýkoliv větší zásah do vzhledu vám opravdu nikdo nepovolí. Spokojte se s tím, že vám ty buňky tolerují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]