Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spojit trámy v patře

Od: pitss odpovědí: 6 změna:

Dobrý den potřebuji poradit jak spojit trámy v patře chaty kde bude točité schodiště? Nechci stavět jakoukoliv podezdívku nebo sloup.Myslel jsem nějakými profily,ale nevím aby to dobře drželo.Jak se to dělá normálně? Na místě spojení bude nejdřív ložnice a později šatník. Rovnou mě zajímá jakou sílu trámů požít? Děkuji za rady

Jak spojit trámy v patře

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Klasická tesařská výměna. Ten krátkej příčnej trám začepuješ do dlouhého a ten zkrácenej zase začepuješ do toho příčnýho a je to hotový.
pitss

děkuji za odpověď,ale to čepování neumím ta trámová botka mi připadají lepší

hodnocení

0x

hpmtec.cz/...

Třmen A1 vnější

kassel-eshop.cz/...

Trámová botka

doplněno 18.02.16 16:30:

pits, omlouvám se, ale určitě Vám neřeknu jaké rozměry máte mít, když nic nevím o Vaší stavbě.

pitss

Milan. díky to je přesně to co potřebuji :). Ještě se zeptám jaký by jste použil trámy a jak daleko od sebe? Díky

to vám snad spočítá projektant !

pitss
hodnocení

na tuto stavbu nemusím mít projekt je to stavba 6x4m do 25m2 u rekreačního objektu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]