Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych koupila odšťavňovač cca do 2.000,- Kč.
Podělíte se o tip a osobní zkušenost?
Díky
Já bych dnes už odšťavňovač nechtěla. Byla jsem taky velmi nadšená z toho, že si udělám čerstvý džus, ale ve výsledku to nebylo zas až tak skvělé. Tedy, ne že by to nebylo dobré, ale je na to třeba spousta ovoce, abyste měla alespoń sklenku džusu, velký odpad, to mytí taky nic moc. Dnes mi leží někde na půdě a nepoužívám ho vůbec. Nedávno jsem si koupila obyčejný stolní mixér se skleněnou nádobou, cena do 2000 Kč (vybírejte raději s příkonem minimálně 700 W a více) a dělám si v něm ovocné smoothie a nemůžu si ho vynachválit. Sdělám všechno ovoce, není žádný odpad jako u odšťavňovače a je toho mnohem víc, o údržbě ani nemluvím, prostě paráda. Takže, za mě odšťavňovač NEBRAT. Jsou to vyhozené peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.