Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sleva - Ikea?

Od: luckamikul odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,
chtěla jsem vás poprosit o radu, plánuji nakoupit 2 skříně a nějaké další drobnosti v obchodním domě Ikea a napadla mě otázka - je zde možnost získat nějakou slevu? Můj nákup bude v hodnotě kolem 30 tis., tak pokud by někdo z vás měl slevové kupóny které nevyužije, ráda odkoupím, popřípadě uvítám radu zda je tady možno získat nějakou slevu...? Nemá někdo zkušenosti?
Předem moc děkuji za pomoc, Lucka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

1x

V každém případě si pořiďte kartu "Ikea Famili", můžete přes mejlík nebo na místě. Pokaždé jsou výrobky, které jsou na kartu levnější. Třeba bude i Vaše skříň, musíte se informovat a Ikeu kontaktovat, něbo se podívejte na jejich stránky:

ikea-family.cz/...

hodnocení

1x

Na kartu Ikea Family dostanete prodlouzenou zaruku. Podivejte se primo na obchodni dum kam pojedete. Maji tam veci ve vyprodeji a denni akce:

ikea.com/...

Toto je treba Brno

hk
hodnocení

0x

30 tis Kč a chtít po nich slevu? Pro Ikeu to je drobný haléř.

hodnocení

0x
Ikea má občas nějaké slevy, ale jinak nelze čekat za třicetitisícové všimné něco dalšího. Nábytek má i tak levný.
luckamikul
hodnocení

Děkuji za vaše reakce, mě jen zajímalo jestli tady náhodou někdo neví o možnosti jakékoliv slevy, ale vypadá to že asi ne..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]