Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěla jsem vás poprosit o radu, plánuji nakoupit 2 skříně a nějaké další drobnosti v obchodním domě Ikea a napadla mě otázka - je zde možnost získat nějakou slevu? Můj nákup bude v hodnotě kolem 30 tis., tak pokud by někdo z vás měl slevové kupóny které nevyužije, ráda odkoupím, popřípadě uvítám radu zda je tady možno získat nějakou slevu...? Nemá někdo zkušenosti?
Předem moc děkuji za pomoc, Lucka
chtěla jsem vás poprosit o radu, plánuji nakoupit 2 skříně a nějaké další drobnosti v obchodním domě Ikea a napadla mě otázka - je zde možnost získat nějakou slevu? Můj nákup bude v hodnotě kolem 30 tis., tak pokud by někdo z vás měl slevové kupóny které nevyužije, ráda odkoupím, popřípadě uvítám radu zda je tady možno získat nějakou slevu...? Nemá někdo zkušenosti?
Předem moc děkuji za pomoc, Lucka
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
pt®
1x
V každém případě si pořiďte kartu "Ikea Famili", můžete přes mejlík nebo na místě. Pokaždé jsou výrobky, které jsou na kartu levnější. Třeba bude i Vaše skříň, musíte se informovat a Ikeu kontaktovat, něbo se podívejte na jejich stránky:
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]