Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
rád bych se zde zeptal zkušenějších na následující věc - minulý týden se mi někdo pokusil vloupat do panelákového bytu. Mám tam staré klasické dveře s FABkou, které jsou komplet na výměnu. Chci do dvou měsíců pořídit nějaké speciální bezpečnostní dveře. Než ale dojde k realizaci, tak jsem je chtěl osadit nějakými provizorními. Podařilo se mi od známých sehnat starší protipožární dveře. Také mají jen klasickou FABku, šířka 80, 3x pant - zkrátka typově dělané do paneláku. Mají však jednu vadu - jsou asi o 2 cm vyšší než bych potřeboval (podlaha v bytě je výše než na chodbě). Chtěl bych se zeptat, jestli nebude problém je zkrátit okružní pilou, když to jsou protipožární dveře? Není v nich nějaká kovová výztuž?
Předem moc děkuji za jakoukoliv radu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.