Nejste přihlášen/a.
Hlavně tam nedávej šroub skrz s matkou.
Záleží na tvých možnostech a vybavení.
Nejlepší je zalepit tam osmičku týbl, neboli kolík. Vyvrtáš osmičkou vrtákem díru, samozřejmě, že ne skrz a do díry zalepíš kolík. Pokud to nemáš, tak jak zde již zaznělo, stačí zalepit špejli. V tomto případě je ale potřeba nechat lepidlo opravdu důkladně proschnout, klidně až do druhýho dne.
Dobrý den, ona to bude spíše dřevotříska než dřevo. Pokud ten otvor není o hodně větší (špatně z výroby), tak by mohlo stačit nacpat tam kousky špejle a potom teprve umístit panty. Zdravím!
doplněno 14.02.16 17:07:Dělal jsem to tak, že jsem zasunul delší špejli a zalomil, vedle jsem to zopakoval a třetí už jsem tam musel mírně zatlouci. Na jeden otvor pro vrut stačily tři kousky špejle, začistit a bylo hotovo. Já jsem to nelepil, ale je to "profesionálnější" s lepením.
Myslím, že pro vrut pro panty nebude ten otvor tak velký, aby se musel kolíčkovat, ale také by to šlo. Uvidíte, jak Vám to půjde až něco zkusíte.
doplněno 02.03.16 19:03:mike - tak, jak jste postupoval a je to hotové?
Obávám se, že jste je v dřevotřísce protočil. Já jsem podobné průšvihy řešil rozmícháním epoxidu s pilinami a zalepení šroubů. Šrouby je vhodné něčím stříknout (konkor), aby se nezalepily natvrdo, ale aby se vytvořil nový závit, který lze povolit a utáhnout. Nejprve vyzkoušejte na nějakém odřezku, jde to celkem snadno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.