Nejste přihlášen/a.
zdravim,,,potřebovala bych pořádně umýt topení žebrované. zkoušela jsem cifem a nejde to a jkak se dostat mezi štěrbiny.Také jsem to zkoušela štětkou na sklenice ale není to ono díky všem
Zdravím. Pokud jsou radiátory umístěné v kuchyni, tedy mastné, vyzkoušejte teplý roztok sody, ale ne té jedlé! Obyčejná soda velmi dobře odmašťuje. Nakonec oplach vodou. Před akcí doporučuji zakrytí okolí nebo následně objednat malířskou firmu.
Ještě tu byla zmínka o provedení nátěru štětkou. Mě se velmi dobře osvědčil malý molitanový váleček prům.35 x 50mm (za cca 16,-kč/ kus). Vydrží tak 10 žeber, než se začne drobit, ale všude se dostane a výsledek je mnhem lepší než se zárohákem.
Štěrbiny čistím tak, že saponátem namočený kus bavlněného hadru prostrčím postupně mezi jednotlivá žebra. Protáhnu jej tak,že oba koncové cípy držím před topením. Pak s nimi potahuji sem tam.Popřípadě dočistím speciální štětkou k tomu určenou,běžné k dostání mezi čistícími prostředky. A tělesa jsem před třemi roky inatřela normálně SOKRATESem pomocí zároháku a normálního štětce.Velká spokojenost.Stále jsou jak nové.Žádná věda ! Tož,tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.