Nejste přihlášen/a.
Všechny zdravím,
máte zkušenosti se stavebninama DEK? Budu rekonstruovat dům a paní mi tam říkala, že se o cenách dá mluvit. Přemýšlím kde budu kupovat materiál, a říkám si, že když bych všechno kupoval u nich, tak by se to třeba celkově vyplatilo. Nebo máte zkušenosti i s jinýma stavebninama okolo Přerova? Třeba Formel, popřípadě i Balus.
Všem děkuju
DEK jsou dobré stavebniny. S cenama se dá opravdu neskutečně laborovat. Odebírali jsme na celý dům - měli jsme stálou slevu cca 30%, pokud si dobře pamatuji. Nedávno jsem tam zase něco kupoval - vyrubovali na mě s nějakou divnou cenou, tak jsem řekl, že jsem ten a ten a že jsem odebral matroš už za párset tisíc, né-li milionů. Paní udělala rychlý telefonát a hned jsem místo asi 8 tis za izolaci platil asi 5,5 tis. Ještě si pamatuji, že když jsme od DekTradu odebírali, tak měli nějaký program ve kterém se za nákup sbírali body a po nějaké době si je člověk mohl směnit za nějaké nářadí. Já si na tyto akce moc nepotrpím, ale ve finále jsem byl rád - v nabídce směnitelného nářadí byly jen kvalitní a značkové kusy.
Díky tomu, že jsme odebírali na celý dům - byl nám přidělen obchodní zástupce se kterým jsme vše řešili. Vždy jsme zavolali rozměry ještě ze stavby a večer už byla konkrétní nabídka v mailu. U nás prošly DEK stavebniny velkou rekonstrukcí, která je pro mě šitá na míru, protože nerad na cokoli čekám. V kanclu vše vyřídíme a už se jen přejede na konkrétní čílo placu, kam už naváží všechen objednaný matroš ještěrka. Vše rychlé, efektivní a u nás i personál v pohodě po celou dobu.
Osobne jsem udelal poptavku ve vsech stavebninach v okoli pred stavbou na material, ktery jsem potreboval a podle toho jsem si i vybral. Potreba je jak pisete pocitat s dopravou i vzdalenosti, kkyz si budete muset zajet pro neco, co se zapomelo, coz se mi stavalo pomerne casto.
U DEK bral kamarad se stavebni firmou a byl spokojeny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.