Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké stavebniny

Od: radajz* odpovědí: 10 změna:

Všechny zdravím,

máte zkušenosti se stavebninama DEK? Budu rekonstruovat dům a paní mi tam říkala, že se o cenách dá mluvit. Přemýšlím kde budu kupovat materiál, a říkám si, že když bych všechno kupoval u nich, tak by se to třeba celkově vyplatilo. Nebo máte zkušenosti i s jinýma stavebninama okolo Přerova? Třeba Formel, popřípadě i Balus.

Všem děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frame*
hodnocení

2x

DEK jsou dobré stavebniny. S cenama se dá opravdu neskutečně laborovat. Odebírali jsme na celý dům - měli jsme stálou slevu cca 30%, pokud si dobře pamatuji. Nedávno jsem tam zase něco kupoval - vyrubovali na mě s nějakou divnou cenou, tak jsem řekl, že jsem ten a ten a že jsem odebral matroš už za párset tisíc, né-li milionů. Paní udělala rychlý telefonát a hned jsem místo asi 8 tis za izolaci platil asi 5,5 tis. Ještě si pamatuji, že když jsme od DekTradu odebírali, tak měli nějaký program ve kterém se za nákup sbírali body a po nějaké době si je člověk mohl směnit za nějaké nářadí. Já si na tyto akce moc nepotrpím, ale ve finále jsem byl rád - v nabídce směnitelného nářadí byly jen kvalitní a značkové kusy.

doplněno 11.02.16 09:03:

Díky tomu, že jsme odebírali na celý dům - byl nám přidělen obchodní zástupce se kterým jsme vše řešili. Vždy jsme zavolali rozměry ještě ze stavby a večer už byla konkrétní nabídka v mailu. U nás prošly DEK stavebniny velkou rekonstrukcí, která je pro mě šitá na míru, protože nerad na cokoli čekám. V kanclu vše vyřídíme a už se jen přejede na konkrétní čílo placu, kam už naváží všechen objednaný matroš ještěrka. Vše rychlé, efektivní a u nás i personál v pohodě po celou dobu.

radajz*
hodnocení

Děkuju za zkušenost. Paní, se kterou jsem mluvil působila příjemně, tak jsem chtěl vědět, jestli je i to další jednání tak příjemný, jako když "lákají" zákazníka.

hodnocení

0x
Pokud je ta firma trošku zavedena,tak nevidím problém.
Prodávají přece totéž co ostatní stavebniny. A obchodní zákoník v případě reklamaci platí snad pro všechny.
Spíše se zaměřte na kvalitu materiálu.
radajz*
hodnocení

To ano, ale jde i o cenu a to tak, že hodně, protože na mém množství už se dost promítne i malý cenový rozdíl na kuse. Natož když někdo staví celej barák.

paw*
hodnocení

0x
Je to asi jak co. Bud se zaregistrujete a berete vse od jednoho, ale usetrite cas se shanenim jinde. Nebo objizdite nekolik stavebnin. Mi se jeste jako celkem dobre stavebniny jevi bazos.cz. Ale nemaji tam vse a ne na jednom miste.
radajz*
hodnocení

No právě, do DEKu v Přerově to mám 10km, což je pohoda, takže si říkám, že by to možná bylo lepší než strávit hodiny sháněním a pak řešit dopravu kdoví odkud.

hodnocení

0x

Dek je "1" na trhu. Když budete dobře vyjednávat, levněji to nekoupíte. Auto s rukou až na stavbu. Seženou v jiné pobočce co zrovna nemají.

To není reklama, ale konkurence.

radajz*
hodnocení

Děkuji za názor. Jsem rád, že jsou s nimi dobré zkušenosti.

hodnocení

0x

Osobne jsem udelal poptavku ve vsech stavebninach v okoli pred stavbou na material, ktery jsem potreboval a podle toho jsem si i vybral. Potreba je jak pisete pocitat s dopravou i vzdalenosti, kkyz si budete muset zajet pro neco, co se zapomelo, coz se mi stavalo pomerne casto.

U DEK bral kamarad se stavebni firmou a byl spokojeny.

radajz*
hodnocení

Přesně, jak píšete, to řeším, ale nakonec to stejně padne na ten DEK. To ježdění pro drobnosti je klasika, taky už jsem zažil. :)

Děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]