Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,
několik dnů pozoruji po bytě problém s blikáním žárovek.
Děje se to po celém bytě jak u klasických žárovek, tak u zářivek.
Dnes mi dokonce na chvíli vypadl proud na pár sekund úplně v celém bytě a pak znovu sám naskočil.
V době, kdy se to dělo, jsme neměli zapnuté nic, co by odebíralo nadměrné množství proudu.
Setkal se někdo z vás s podobným problémem? Jak jste ho vyřešili?
Na chodbě a ve sklepě neblikají. Objednal jsem na zítra elektrikáře, tak dám vědět, jak to dopadlo.
Zavolal jsem elektrikáře, ale moc mi nepomohl. Podle něj je všechno v pořádku. Prohlédl rozvodové skříně, pojistky, přípojku. Volal i na PRE, jestli neměli nějaký problém. Všechno je v mědi.
Ještě si vzpomínám, že v kuchyni nám jednou vyhořela zásuvka. Bylo to kvůli staré malé troubě. Je to vlastně dvojzásuvka a ta druhá pod ní je funkční. Ale - dneska jsem tam zapojil vysavač a ten nám vyhodil celý obvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.