Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tolerance při dovozu uhlí

Od: kajma odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

objednala jsem si 20q kostky za 6760kčs. Přivezli mi 23,2q za 7860Kčs.

Peníze jsem naštěstí měla.ale napadá mě nevíte někdo jaká je tolerance váhy dovezeného uhlí?

Kasíroval mě až po složení do sklepa bez předchozího upozornění o váze a ceně uhlí. Co by se dělo v momentě že bych u sebe měla připravené peníze akorát?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slzicka*
hodnocení

0x

:-D vážně jste měla doma Kčs? :-D

O ceně musí informovat dopředu, jestliže jste objednala za určité peníze, je možné váhu překročit, ale musí vás o tom informovat. Je jasné, že to přesně nenaloží, ale před složením by vás měl informovat, že cena bude jiná.

Možná má prodejce v smluvních podmínkách, že může přivést více, to ho ale nezbavuje povinnosti informovat o ceně předem.

doplněno 10.02.16 16:54:

Asi by mu nic jiného, než to vyházet nezbylo :) jsem spíš zvědavá, jak by je odvážil, nevím zda sebou vozí i váhu.

kajma
hodnocení

hm neměla nějak se mi to psalo lépe...

Ale jinak mám doma Kč :))

doplněno 10.02.16 16:50:

Ale zajímalo by mě jestli by si ty 3q vyhazoval ze sklepa :)

doplněno 10.02.16 16:57:

Váhu s sebou určo nemá asi bych mu musela půjčit kuchyňskou to by vážil ještě teď :) a navíc by se mu to hezky vyhazovalo :))

hodnocení

0x

to že toho bylo víc by mi ani nevadilo, ale banda těchto podvodníků s uhlím už mě pěkně ser.. vážní lístek jsem vživotě neviděl k vážení se nedostanete neboť si to objednáte a oni vám to dovezou třeba další den a stačí jak vás ošidí na 20 metrech o metr a jsou v balíku, je to celkem nezjistitelné

kajma
hodnocení

Mě to také nevadilo ale co kdybych zrovna ty prachy doma neměla co pak?

Tak byste zůstala dlužná *palec*

asd1

Buď by napsal fakturu nebo by si to uhlí vytahal ze sklepa ;)

Když neoznámí vyšší množství a cenu před složením tak to je jeho problém...

buss
hodnocení

0x

Kasíroval mě až po složení do sklepa bez předchozího upozornění o váze a ceně uhlí. Co by se dělo v momentě že bych u sebe měla připravené peníze akorát?
Ať si to opět ze sklepa vynosí a odveze. V obchodě se vás neptají, když vám místo 20 dkd dají 25? Budete zticha a zaplatíte? Kdysi bylo myslím běžné 20%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]