Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
objednala jsem si 20q kostky za 6760kčs. Přivezli mi 23,2q za 7860Kčs.
Peníze jsem naštěstí měla.ale napadá mě nevíte někdo jaká je tolerance váhy dovezeného uhlí?
Kasíroval mě až po složení do sklepa bez předchozího upozornění o váze a ceně uhlí. Co by se dělo v momentě že bych u sebe měla připravené peníze akorát?
vážně jste měla doma Kčs?
O ceně musí informovat dopředu, jestliže jste objednala za určité peníze, je možné váhu překročit, ale musí vás o tom informovat. Je jasné, že to přesně nenaloží, ale před složením by vás měl informovat, že cena bude jiná.
Možná má prodejce v smluvních podmínkách, že může přivést více, to ho ale nezbavuje povinnosti informovat o ceně předem.
Asi by mu nic jiného, než to vyházet nezbylo jsem spíš zvědavá, jak by je odvážil, nevím zda sebou vozí i váhu.
to že toho bylo víc by mi ani nevadilo, ale banda těchto podvodníků s uhlím už mě pěkně ser.. vážní lístek jsem vživotě neviděl k vážení se nedostanete neboť si to objednáte a oni vám to dovezou třeba další den a stačí jak vás ošidí na 20 metrech o metr a jsou v balíku, je to celkem nezjistitelné
Kasíroval mě až po složení do sklepa bez předchozího upozornění o váze a ceně uhlí. Co by se dělo v momentě že bych u sebe měla připravené peníze akorát?
Ať si to opět ze sklepa vynosí a odveze. V obchodě se vás neptají, když vám místo 20 dkd dají 25? Budete zticha a zaplatíte? Kdysi bylo myslím běžné 20%.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.