Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím začistit otvor v keramickém obkladu?

Od: jirih odpovědí: 2 změna:
Ahoj, vrtal jsem do obkladu otvor 70x70mm, ale je trochu "okousaný". Čím by bylo nejlepší to zarovnat/obrousit, aby to neprasklo? Díky za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

0x

Na to je velice těžké odpovědět. Záleží jaká je glazura a jak tvrdý je střep. Jak daleko je otvot od kraje. atd. Já používám diamantový vykružovák a mám to poměrně přesný. U měkčích obkladů ( rako , polsko ) by stačil i šmirgl . Okraje někdy zahlazuji na brusném kotouči ( do stolní brusky) . Nedá se to zakrýt nějakou plastovou krytkou?

Skus dát fotku .

hodnocení

0x

Najlepšie je to vybrúsiť diamantovým nadstavcom na malej stopkovej brúske.Napr.táto: dtelektronik.sk/...

doplněno 09.02.16 13:05:

Ja som podobnou vybrusoval do reliefu na obkladačke drážku,aby kryt na batériu pekne zapadol.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]